Характер на хората със зелени очи

Характер на хората със зелени очи

Както често сте чували очите са прозорец към душата. От физиологична гледна точка цветът на очите е отличителна черта, която бива повлияна от гените в организма. Освен, че е наследствено предопределен, може да се смята, че цветът на очите е определящ за някои от чертите на характера.

Вижте някои характерни особености на хората, които притежават зелени очи.

Зеленооките хора са по-рядко срещани, но затова пък привличат околните като магнит. Зелените очи са примамливи, понякога хипнотизиращи, но трябва да се отбележи, че често хората с такива очи понякога са коварни и зли. Често са описвани като пресметливи, самолюбиви и хитри. Също както черните очи, така и зелените рядко могат да останат незабелязани. Чарът им е способен да отвори почти всяко сърце. В професията и личният си живот, хората със зелени очи често са лидери. Те са пробивни, надарени с остър и проницателен ум, талантливи са и способни. В романтичните отношения рядко съумяват да се отдадат на партньора си докрай, а компромисът не е една от силните им страни. По-любознателни са от другите и имат повече интереси. Склонни са към практически занимания. Те са добри слушатели и събеседници.

Хората със зелени очи имат труден характер и може да се каже, че уважават истински само наистина преуспелите хора. Заради лидерските си качества вървят смело нагоре, а докато си проправят пътя елиминират всички препятствия, често мачкайки всичко около себе си.

Рядко срещаният зелен поглед е изключително красив, но често крие студенина. Понякога хората с този цвят на очите са големи егоисти.

Подходящо е зеленооките хора да съединят живота си с хора, които са привърженици за златната среда.

По астрологически признаци, зеленооките са най-нежните хора на света. Цветът на тези очи е съчетание от енергията на Нептун и Венера.

Ако притежавате зелени очи, гордейте се с красивия си поглед и привличайте вниманието на околните с магнетизма на вашите очи.

Рейтинг

3.8
Общо 65 гласували
5 20
4 21
3 15
2 7
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Пенка Кирева
Пенка Кирева
08.04.2016 07:46
Абсолютно вярно !
0
1
Анонимка
Анонимка
30.05.2014 22:46
Абе аз моите не ги знам какви са. Пъстри се водят, но на моменти са наситено зелени, друг път бият пó към син или даже жълт цвят. Забелязва се и кафяво. Много са странни. Ама мисля, че са зелени.
6
0
Йоана
Йоана
12.05.2014 11:33
Аз съм също със зелени очи и съм едва на 14 но пак мога да кажа че не всичко е вярно. Честно да ви кажа много зависи от това каква зодия сте. Аз съм риби и съм много добър човек гледам винаги на моите приятели и роднини винаги да им е добре а самата аз съм на последно място. Никога не съм била егоист. До три годишна възраст съм била със сини очи след това са станали зелени. Според мен не е само цвета на очите а и зодията. Който е чел за този зодиален знак може да предположи за какво става на въпрос :) приятен ден :)
5
22
мина
мина
15.01.2014 21:51
Алекс ,и мойте бяха сини до преди едно 10г,но после станаха зелени.Гордея се със зелените си очи:) Майка ми и баща ми са със сини и прабаба ми е била със сини,аз съм със зелени...странно,но не невъзможно.;)Мъж,който е бил с мен и се е влюбил в мен,и до днес не може да ме забрави.Много мъже ме искат,но аз понеже съм много взискателна и предпочитам да си седя сама.Странно ,но факт ;) ...Иначе живота ми и сичко ми е вървяло супер,но в любовта винаги съм била нещастна.Чак сега от последното лято съм щастлива.Чувствала съм се щастлива и с още 1 момче,но той просто не беше за мен...и след 6месеца го зарязах,защото беше бандитче,а аз без друго съм си дивичка и безрасъдна...и само малко ми трябваше да издивея напълно ;dи наистина станах неконтролируема в рамките на 6-7месеца,но накрая се осъзнах и го зарязах,макар че много го обичах.
5
11
мина
мина
15.01.2014 21:45
И аз съм зеленоока:)
И да...ние сме такива ,каквито ни описват...коварни,лоши хора,но сме и надарени със остър ум и проницателност. ;) И да,имам голямо самочувствие не само заради зелените си очи ,но и защото има за какво да го имам. ;)Но определено лесно омайвам хората с моят зелен и проницателен поглед.;)
9
13
Алекс
Алекс
08.01.2014 14:40
Наистина всичко е вярно,макар че. все пак многозависи от гените и т.н. Моите очи са зелени,обаче много често се променят,зависи от настроението ми. Особенно когато се расплача очите ми стават ярко зелени,а като малка ми бяха сини. Това има ли някакво значение?
5
3
Мама
Мама
03.01.2014 20:03
Единият ми син е със зелени очи. Изключително любвеобилен, нежен. Няма и грам злоба, егоизъм или завист. Даже напротив.Има приятелка, която казва, че рядко се срещат мъже като него. Така,че не бива да се коментира без да се познават хората.
9
10
Христина
Христина
05.10.2013 23:11
Много вярно... страхотна тема:-))
2
1