Подстригването на косата променя живота

Подстригването на косата променя живота

Магията на подстригването на косата е в състояние да промени посоката на живота ви. Като отрежете косата си, отрязвате отношението си към миналото.

Ако сте преживели неприятна раздяла, позор или унижение, задължително е да отрежете част от косата си. Това ще ви помогне.

Посетете фризьорски салон, като предварително изхвърлите всички проблеми от главата си. Напълнете се целите с очакване на малко или голямо чудо.

Когато седнете в стола на фризьора, отпуснете се и се потопете изцяло в мечтите си. Мислете само за хубави неща, изгонете от главата си мисълта, че промяна може да не се получи.

Подстригването на косата променя живота

Ако пък сте решили вие да се подстрижете сами, постоянно си повтаряйте наум: „Нека старото и лошото си тръгне и освободи път на по-доброто”. Ако можете да вземете от фризьора косата си, върнете се вкъщи, изгорете я и кажете: „Старото изгаря, пепелта отлита, щастието ми идва”.

Ако ви е зарязал любимият човек, а не можете да забравите това, отрежете косата си колкото се може по-късо и задължително сменете цвета й.

Ако сте руса, боядисайте я тъмна или червеникава, ако сте с тъмна коса, станете блондинка. Ако сте с права коса, редовно я навивайте на букли, ако сте къдрава, изправяйте я редовно.

Важното е всеки път, когато правите промяна с косата си, да повтаряте наум, че всичко ще бъде наред и най-доброто тепърва ще се случи.

Тази магия е много мощна, но с нея не трябва да се прекалява. Ако твърде често сменяте изцяло визията си, това ще отслаби действието на магията.

Тази магия се ползва в крайни случаи, когато усещате, че трябва да се отървете от нещо неприятно в живота ви, което вече ви тежи прекалено много.

Рейтинг

3.7
Общо 89 гласували
5 30
4 25
3 19
2 10
1 5
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Вичето
Вичето
30.10.2014 21:03
да живеят фризьорите ;)
17
4
диана
диана
27.01.2014 21:07
мисля, че под косата е отговора на всичко
71
0
Теодор
Теодор
04.11.2013 01:56
Тази информация за косата е била скрита от масите още от времето на войната във Виетнам. Нашата съвременна култура ни кара да вярваме че прическата е въпрос на мода и/или удобство и че прическата е просто нещо козметично. Но по време на войната във Виетнам изниква съвършенно друга представа която е била старателно затулена и скрита от обществото.
В началото на 90-те Сали (нейното име е сменено за защита на идентичността й) е била омъжена за лицензиран психолог който е работел в Болница ВА Медикъл Център. Там той е работил с военни ветерани с ПТСС (Пост Травматично Стресово Смущение). Повечето от тях са участвали във Виетнамската война.
Сали казва: „Ясно си спомням една вечер когато съпругът ми се прибра у дома носейки една дебела официално изглеждаща папка в ръцете си. Вътре имаше стотици страници с изследвания извършени от правителството (САЩ – бел. на прев.) Той беше в шок от съдържанието им. Прочетеното в тези документи напълно промени живота му! От този момент нататък моят консервативен съпруг на средна възраст си пусна дълга коса и брада и никога повече не ги подстрига! Освен това Болницата му разреши да го направи и други негови консервативни колега последваха примера му. След като прочетох документацията аз разбрах защо.
Изглежда че по време на войната във Виетнам специалните сили във Военното министерство са пращали експерти под прикритие да издирват в Американските Индиански Резервати талантливи скаути/разузнавачи – да търсят здрави млади мъже тренирани да се придвижват незабелязано през неравни терени. Те са търсели специално мъже с изключителни, почти свръхестествени качества за проследяване. Преди контакта с тях тези внимателно селектирани мъже са били подробно документирани като експерти по проследяване и оцеляване.
С типичните изкусителни и добре доказали се любезни фрази за набиране на нови войници някои от тези индиански следотърсачи са били вербувани. Веднъж вербувани нещо изумително се случило. Каквито и да е таланти и умения притежавани от индианците в техните резервати мистериозно са се изпарили след като един след друг индианците са се проваляли да извършват очакваното от тях на бойното поле.
Големите жертви и неуспеха да се справят са станали причина правителството да назначи скъпо изследване на тези войници и ето какво е било открито:
Когато са били разпитвани за неуспеха им да извършват това което се е очаквало от тях по-старите войници отговорили по един и същ начин че след като са били подстригани по задължителната военна подстрижка те вече не са могли да„усещат“ врага, вече не са имали достъп до „шестото си чувство“, тяхната „Интуиция“ вече не е била надеждна, те не са могли да „четат“ неуловимите знаци и също така да долавят фината екстрасензорна информация.
Така че тестващият институт е назначил още индиански следотърсачи, позволил им е да останат с дългата си коса и ги е тествал в множество области. Те са събирали по двойки мъже, получили еднакви резултати във всички тестове. Единият от двойката е бил оставян с дългата си коса а другият е бил подстригван по военния стандарт. След това двамата мъже са били тествани отново.
Опит след опит мъжете с дълга коса са поддържали високите си резултати. Опит след опит онези без коса са се проваляли на тестовете, в които те са получавали високи оценки преди подстрижката.
Това е един типичен тест:
Войникът спи в гората. Въоръжен „враг“ приближава спящия войник. Дългокосият войник се събужда от силно чувсво за опасност и се маха от мястото дълго преди врагът да приближи, дълго преди каквито и да е звуци от приближаващия се враг да могат да се чуят.
В друга версия на същия тест дългокосият войник усеща приближаването и по някакъв начин интуитивно знае че врагът ще извърши физическа атака. Той следва своето „шесто чувство“ и остава неподвижен, преструвайки се че спи , но бързо хваща нападателя и го „убива“ в момента в който атакуващият се опитва да го удуши.
Този същият войник след като е издържал този и други тестове получава военна подстрижка след която неизменно се проваля на тези тестове както и на многото други тестове които преди е издържал.
Така че документът е препоръчал всички индиански военни разузнавачи да не бъдат подлагани на военна подстрижка. Документът е изисквал от тях да поддържат косата си дълга.
КОМЕНТАР
Тялото на бозайниците е еволюирало милиони години. Уменията за оцеляване на хората и животните в определени ситуации изглеждат почти свръхестествени. Науката непрекъснато прави нови открития за невероятните възможности за оцеляване на човека и животните. Всяка част на тялото притежава високо чувствителни сенсори или функции помагащи за оцеляването и добруването на цялото тяло. Тялото има причина за всяка от своите части.
Косата е продължение на нервната система което може да се разглежда като „изнесени навън нерви“ – един тип високо еволюирали „усещачи“ или „антени“ които препращат огромни количества от важна информация към продълговатия мозък, лимбичната система (мотивации, емоции, поведенчески реакции …) и неокортекса.
Не само че косата при хората, включително окосмяването по лицето на мъжете осигурява една информационна магистрала стигаща до мозъка но косата излъчва енергия – електромагнитната енергия излъчвана от мозъка в окръжаващата среда. Това се наблюдава в Кирлиановата фотография когато човек е фотографиран с дълга коса и след това е фотографиран отново след подстригване.
Когато косата е остригана получаването и изпращането на информация от и към околната среда се възпрепятства силно.
Премахването на косата е фактор допринасящ за неосъзнатостта спрямо стреса на локалните екосистеми. То е също и фактор допринасящ за нечувствителността във всички видове взаимоотношения. То допринася и за сексуална неудовлетвореност.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ
В търсенето на решения за бедствията в нашия свят може би е дошло време да вземем под внимание че много от нашите най-основни предположения за реалността са грешни. Може би една основна част на решението ни гледа в лицето всяка сутрин когато се погледнем в огледалото.
Библейската история за Самсон и Дилайла има голяма кодирана истина която иска да ни се разкрие. Когато Дилайла отрязала косата на Самсон непобедимият преди това Самсон бил победен.
56
1
Теодор
Теодор
04.11.2013 01:51
Прочетете това и пак си помислете дали да режете и цапате ;)
28
2
Тодор
Тодор
01.10.2013 14:56
А тези които нямат коса какво да правят ?
6
1
диана
диана
27.01.2014 21:09
ами първо ще си присадят и после ще я подстрижат - само да са в играта
16
3
valka
valka
14.09.2013 22:38
това е нещо, като плацево..всичко е в главата ви, поне така мисля аз!!!
8
7
valka
valka
14.09.2013 22:35
хаха..браво Алекс!!!
2
0
Марияна
Марияна
04.09.2013 20:39
Ооо, Боже колко щастлива съм била, само дето не го знаех, преди да прочета статията...От черна коса я боядисах на тъмно руса..от дълга го кръста коса,сега е под ушите....А дано лошото се е махнало от мен и за напред само хубави неща да ми се случват..Както на всички други! :)
5
0