Методи за по-добър живот през новата година

Методи за по-добър живот през новата година

Всеки мечтае за това новата година да е по-щастлива и успешна от изминалата. За да изглеждате и да се чувствате по-добре през новата година, ще ви помогнат някои елементарни правила.

Концентрирайте се върху обещанията, които сте си дали. Със сигурност имате голям списък с нещата, които бихте искали да промените в живота си.

Намалете точките в списъка и ще успеете да изпълните най-важните от тях. Изберете две-три цели, които искате да постигнете през годината. Но как да ги изберете?

Представете си, че вече е 2013 година. Какво е онова, което би ви направило наистина щастливи, ако вече е изпълнено? Изберете го и не се отклонявайте от целта си.

Методи за по-добър живот през новата година

Опростете деня си. Сигурно изпитвате истински ужас, като си представите колко много неща трябва да свършите за един ден. Затова опростете задълженията си.

Пестете време. Когато се срещате с някого, намалете срещата с десет минути, за да можете да ги използвате за позвънявания и други полезни дейности.

Не се отклонявайте от действието, което извършвате в момента, и така ще можете да постигнете повече в по-бързи срокове. Не забравяйте никога сутрешния душ. Това ще ви зареди с бодрост и енергия за целия ден.

Променете начина си на хранене. Избирайте прости и полезни съставки. Всичко, което ви е необходимо за един хранителен обяд, са полезни продукти, които се приготвят бързо – риба или пилешко месо, пълнозърнести макарони или кафяв ориз, зеленчуци.

Изхвърлете ненужните неща от дамската си чанта. Подредете бюрото си. Всичко това ще ви помогне да си спестите време, докато търсите нещо, което ви трябва.

Изхвърлете ненужните предмети и дрехи от дома си. Направете анализ на гардероба си и подарете на познати и приятели, или на някоя фондация дрехи, които са запазени, но не ги носите.

Всичко, което остане в гардероба ви, трябва да отговаря на 6 по шестобалната система. Това са неща, които подчертават достойнствата на фигурата ви и съответстват на стила ви.

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари