Как да променяме реалността

Как да променяме реалността

Съществуват елементарни техники за въздействие върху реалността. Важно условие за тяхната ефективност е умението да се забравя толкова бързо, колкото и да се запомня.

Не бива да се злоупотребява с тези техники. Те се използват за ситуации в ежедневието. Например за викане на обществен транспорт. Ако сте сами на спирката, визуализирайте точно този вид транспорт и номер, който чакате.

Трябва буквално да видите пред себе си как спира трамваят или автобусът, вратите му се отварят и вие се качвате. Задръжте тази картина няколко секунди и я изхвърлете, а след това я забравете. След секунди вашето транспортно средство ще се появи.

Ако до вас седи или стои човек, който много ви дразни, има начин да го преместите. Представете си, как ръката ви се нагрява, усещате пламък в дланта си, а след това хвърляте този пламък право към човека.

Как да променяме реалността

След малко човекът, който ви е неприятен, ще се махне от това място, и дори е вероятно да се усмихва при това.

Ако някой прекалено натрапчиво ви зяпа, представете си, че сте увити в сребърна мрежа. Няколко секунди по-късно човекът вече няма да гледа към вас.

За да привлечете вниманието на представител на противоположния пол, представете си че го пипате навсякъде с палещите си ръце. Добавете за по-голям ефект и внимателен поглед.

За да ви се обади любимият човек, първото условие е да изхвърлите далече желанието да чуете телефона да звъни. Седнете, отпуснете се и възстановете в ума си последния път, когато този човек ви е звънял.

Визуализирайте човека, докато говори с вас по телефона. След това забравете за тази картина. За да предизвикате позвъняването му в конкретен час, представете си часовник на стена, и след това го забравете.

За да промените лошото си настроение в добро, седнете, затворете очи и визуализирайте как към вас плува във въздуха розов слон. Той ви обгръща и ви поглъща.

Вие сте в розовия слон и срещу вас има дете, което се усмихва. Заредете се от тази усмивка и излезте мислено от розовия слон.

Рейтинг

3.2
Общо 20 гласували
5 5
4 5
3 3
2 3
1 4
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Васил
Васил
24.08.2012 11:14
За всички, които се интересуват от темата препоръчвам "Силата на подсъзнанието" на Джон Кехоу!
2
0
kiko
kiko
31.05.2012 00:58
Това го правите винаги,дори и да не съзнавате.Просто не сте се замисляли......всички го могат,още от раждането си.
3
1
Radi
Radi
08.01.2012 19:11
Да наистина е така - когато забравим за исканто-то се случва!!!
0
0
дидкаа
дидкаа
04.01.2012 16:48
уха, дано това с дразненето от някой човек да помогне - ще опитам/
0
0