Божията майка предсказала аварията в Чернобил

Божията майка предсказала аварията в Чернобил

Божията майка Дева Мария се явява в най-трудните моменти на историята, за да ни предупреди за опасността и да ни помогне.

Така е било преди Френската революция, при Октомврийския преврат през 1917 г. Нейното откровение в Русия през 1986 година отзнаменува началото на нова епоха.

Тя се яви на хиляди очевидци в Грушево, Украйна, преди първата година от Чернобилската катастрофа.

В Русия откровенията й, изказани чрез епископ Йоан, се смятали за пророчески. Божията майка тогава говорела чрез неговите думи и предупредила за предстоящото ядрено бедствие.

Предсказала нещо, което хората било добре да направят, за да се оповават и да е надяват на Божията помощ. Тя предала на епископа хората от района на Чернобил да сложат нейния облик в основата на всеки часовник.

Та когато погледнат към него, да се помолят от душа и сърце за спасението си. Колко от тях са го чули и са изпълнили заръката на Божията майка, не е ясно.

Но е факт, че има и напълно спасени хора, които били в центъра на най-силното облъчване след ядрената авария. Дали са се спасили, уповавайки се на Божията помощ, само те могат да кажат, припомня в. "Врачка".

В Москва се организират изложби с документи запоявата на Божията майка из цял свят.

Най-известните пророчества на Божията майка са от 1917 година, когато в малкото португалско градче Фатима, Девата се явила пред три овчарчета, за да им разкрие важни неща за света.

Четири десетилетия по-късно явяванията на Дева Мария са признати от Ватикана като Чудесата от Фатима, а градът се е превърнал в едно от най-светите места за поклонение.

Дева Мария разкрила на пастирчетата ключови събития на ХХ век, сред които краят на Първата световна война, началото на Втората световна, възникването и падането на комунизма...

Казват, че една от неразкритите допреди 7 години тайни е била свързана с предсказанието за опита за покушение срещу папа Йоан-Павел Втори през 1981.

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

no idea
no idea
16.07.2011 19:52
Папа Йоан Павел Втори беше необикновен човек, отворен за промените и просветлението на човечеството. Той искаше да помири религиите и да разкрие всички тайни, които Църквата е крила, за да продължава с безчинствата си, но за жалост не живя достатъчно дълго, за да осъществи намеренията си (доста благоприятна "случайност" за Църквата). Бенедикт XVI е един от най-ревностните и консервативни защитници на Църквата и няма да позволи разкриването на кирлвите й ризи докато има нужните правомощия, камо ли Третото пророчество, в което Богородица описва някои погрешни представи на Църквата и обществото за света. Но ако трябва да вярваме в предсказанията на св. Малахия наближава времето на последния папа, когото той назовал Петър Римлянина и за когото твърди, че ще види края на познатия свят (предполага се, че той ще бъде свидетел на рухването на християнството и помирението на религиите, т.е. края на познатия свят). Времето наближава, остава само да чакаме...
3
0
инранхан
инранхан
02.06.2011 17:22
Утечки на информация от Ватикана относно третото пророчeство на Дева Мария в Фатима през 1917 г.

http://vbox7.com/play:bc1a5a84

1974 Кардинал Йозеф Ратцингер сега папа
Третото пророчество на Дева Мария се отнася за надвисналата опастност над Земята и опасността над християнството

1980 Йоан Павел 2 – предния папа
Ако вие бяхте прочели за океаните които ще потопят цели континенти, за милионите хора които ще загинат , тогава ще разберете защо не разгласяваме третата част на посланието от Фатима
аз лично именно за това не разбирам защо не ги разгласяват и само за това мисля че папите заслужават да умрът и всички които са скрили пророчеството на дева мария

1993 или 1999г не си личи
Кардинал Карраро Белдучи
В него се говори за Третата Световна Война която ще се разрази около началото на третото хилядолетие в нея ще се използват ядрени оръжия ще загинат милиони а оживeлите ще завидят на мъртвите, но ако хората оставят своите агресивни намерения и си примирят един с друг и с Бог - войните могат да се избегнат.
Освен това третата тайна предсказва криза в католичиската църква и особената съдба на Русия.
0
1