6 562 Статии,9 533 Сънища,5 386 Истории
3.6 от 45 Гласа

Изберете куче според зодията си

Изберете куче според зодията си

Кучето е първото животно, опитомено от човека. Ако искате да си вземете куче, но не знаете каква порода да изберете, съобразете избора си със зодиакалния си знак.

Честолюбивите упорити Овни ще се чувстват чудесно с дружелюбните и непретенциозни лайки. Добродушният великан нюфаундленд се препоръчва за консервативния Телец.

Колито, което е известно с добрия си характер и лесното си привързване към хората, е идеален избор за най-непостоянния знак от зодиака – Близнаците.

Силният и уравновесен темперамент на ерделтериера благотворно ще въздейства върху психиката на чувствените и лесно раними Раци. Лъвът, който е създаден да бъде лидер, ще се чувства най-добре с красив дог.

Изберете куче според зодията си

Привлекателната, весела, жизнерадостна мъничка болонка, без съмнение, е идеалният избор за интелигентната и обичаща всичко красиво Дева, особено ако става въпрос за жена от тази зодия.

Великодушните и уравновесени Везни ще се допълват прекрасно от афганистанска хрътка. Кучетата от тази порода са изпълнени с чувство на собствено достойнство и обожават комфорта – както и Везните.

Най-добрият стопанин за ризеншнауцер е Скорпионът. Игривата, бавно помъдряваща порода ще внесе хармония в живота на Скорпиона, който се разкъсва между крайности и противоречия.

Стрелецът ще смекчи емоциите си с помощта на немска овчарка. Енергичността и искреността са характерни както за кучето, така и за стопанина му.

Добър компаньон за Козирога е ротвайлерът. Тази порода има нужда от добро, но твърдо отношение, което е характерно за Козирога. Водолеят е добре да се ориентира към умно и дружелюбно куче, каквото е ретривърът.

Рибите, които предпочитат самотата и съзерцанието, ще са щастливи в компанията на предания доберман. Той идеално ще допълни интуитивната природа на Рибите.

Още за кучета.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (31)

0
1
Отговор
Силви

2015-02-12, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Напълно вярно...друго куче освен доберман не бих приела!
1
0
Отговор
Хана

2014-09-27, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Аз съм скорпион и за мен е правилно
6
2
Отговор
Monny Monsterr

2014-03-21, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Вие коментиращите изобщо прочетохте ли статията? Или просто погледнахте какво куче отговаря на дадената зодия? Явно никой не може да вникне в една елементарна статия! Тук грам не се говори за харесване и предпочитания. Тук пише за това на коя зодия какво куче отговаря. Казано на прост език, с кое куче дадената зодия би се разбирала най-добре, като се има в предвид характера на зодиите и характера на различните породи кучета. Но явно няма кой да прочете както трябва. :)
4
3
Отговор
Юнона

2013-12-01, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Аз съм Козирог, но не бих рискувала с ротвайлер, като си знам "твърдото отношение" към животинките. Моят йоркшир спокойно може да кандидатства за награда "най-резглезено псе" :)
2
1
Отговор
калоян

2013-11-23, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Този автор си няма никакво понятие от кучета.
5
2
Отговор
Буболина

2013-11-18, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Девите НЕ харесват болонки, имам си кокершпаниол :)
3
1
BorislavaОпределено НЕ за болонки и пудели! Имам английски булдог!
3
2
Отговор
мариана1

2013-11-09, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Аз съм дева и болонките не ми харесват.Най много обичам колита и пекинези.
1
1
Отговор
Reni

2013-11-03, Оценка 5.0 от 5 за Изберете куче според зодията си

Хах, добре бе - ретривъра ми е една от любимите породи и много искам да си взема :)

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове