Как да открием геопатогенните зони в дома си

бебета

Всички знаем какво са геопатогенните зони – това са места, които се смятат за лоши, на които човек не трябва да се задържа дълго време, защото те влияят зле върху здравето.

Учените нямат категорично обяснение защо едно или друго място има геопатогенно влияние, но всички са убедени, че такива места имат отрицателен заряд.

Смята се, че вина за това има нееднородността на земната кора. За човек, който дълго време е в геопатогенна зона, са характерни главоболието, световъртежът, безсънието, кошмарите, повишената раздразнителност или неразбираемата и безпричинна умора, неразбираеми страхове, загуба на апетит.

Ако вие или ваши близки имате описаните симптоми, проверете дома си за геопатогенни зони. За това ще ви помогнат няколко елементарни теста, които да направите в дома си.

котка

Ако малко дете, котка или куче, не искат да стоят дълго на едно място, не трябва да ги принуждавате да останат там. Най-вероятно точно това място е геопатогенна зона.

Котките не обичат дълго да остават в геопатогенните зони, но по неясни причини много обичат да престояват за малко в тях, при което по няколко пъти дневно.

Наблюдавайте котката си няколко дни. Определите ли границите на геопатогенната зона, опитвайте са да я избягвате. Ако на определено място без причина загиват растенията ви, това е знак, че има геопатогенна зона точно там.

свещи

Запалете на място, което смятате, че е геопатогенна зона, свещ от восък. Ако при горенето си тя съска, разтапя се неравномерно и гори с черен пламък, това най-вероятно е геопатогенна зона.

За да се убедите, че сте прави, поставете на вероятната геопатогенна зона ваза с цветя. Същите цветя поставете на друго място в дома. Бързото повяхване на цветята в първата ваза ще е знак, че сте прави в усещанията си.

Друг тест също ще ви помогне – наръсете в две чинии семена на боб или леща, навлажнете ги и ги сложете на различни места в дома си. В геопатогенната зона семената загиват или едва покълват и изглеждат слаби.

За да неутрализирате влиянието на геопатогенната зона, първо махнете оттам леглото и дивана, както и всичко, което е свързано с храна – пладилник, печка, защото иначе храната ви и сънят ви ще са заредени с лоша енергия.

На това място поставете тънка метална решетка, а ако това е невъзможно, направете решетка от фолио, залепете я на парче килим и отгоре постелете килим. Върху мястото поставете голям шкаф или саксия с изкуствено цвете, за да заобикаляте геопатогенната зона.

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ник
ник
17.12.2014 23:00
мнго дбре казано.относно предпазването друнвало мелхизедек препоръчва металенZ,сгънат например от обикновена тел,поставена директно на земята и геопатогенната линия веднага се измества.най добре е да се постави преди строеж на мястото
1
0