6 542 Статии,9 533 Сънища,5 381 Истории
3.2 от 61 Гласа

Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Гледането на боб е един от начините да разрешите проблемите си или просто да надникнете в неясното си бъдеще. Гадателите, които използват този метод, разчитат посланията, които виждат в бобените зърна.

Олицетворявайки бобчетата като части от човешкото тяло, гадателите обикновенно са склонни да дават по-скоро положителни отговори, особено на по-висшестоящите.

При гледането на боб се използват 41 зърна, които се разделят на три части по усмотрение, а не по равен брой. Първата част се взима в ръка, а от втората се отделят групи от по четири зърна, докато останат едно, две или три, които се прибавят в отделна редичка до първата част.

От третата част се отброяват също по четири зърна и остатъкът се слага в друга редичка към първата част от зърната. От тези две линии зърната се отброяват по три, а от остатъка се прави трета линия. Когато има три линии с по три зърна, вече може да започне гледането.

Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Второто зрънце в първата линия гадателите приемат за глава, а третото зърно е ръка. Във втората линия второто зърно е сърцето, а третото бобче в третата линия е краката.

Главата предрича : мисли, радости, бързина, ученост. Ръката показва : богатство или бедност. Сърцето ще покаже мъка или радост, а краката означават пристигане или пътуване, получаване на колет или писмо, изпълняване на желанията.

Еднаквият брой бобчета в редичките показват препятствията, които са на пътя към изпълнение на желанията. Гадателите в тези случаи казват, че главата е печална, сърцето тъжно, ръката празна, а краката са в застой.

Различният брой бобчета – разлика в редичките предвещава всичко хубаво, добро и благоприятно. Гадателите тогава пророкуват, че главата е весела, сърцето ликува, ръката е пълна, а краката не се спират.

Следвайки тези елементарни преброявания на бобчетата, гадателите цветисто ги разясняват, така, че посетителите винаги променят намеренията си.

Ту ще чуят, че желанията не могат да бъдат разгадани точно в този ден, ту че тези желания не идват от сърцето или, че в мислите им се върти нещо друго. Гледайки бобчетата, гадателите могат да пророкуват, каквото им хрумне когато ви погледнат и преценят какво очаквате от тях.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (12)

3
0
Отговор
bengul

2015-04-12, Оценка 5.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

mamo ne vqarno probah i ne stava
7
1
Отговор
Бобър

2014-08-23, Оценка 5.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

На боб се гледа най добре по следния начин, вари се една тенджера боб чорба обед и вечер се яде от боб чорбата обилни, и след това дупето започва да предсказва бъдещето с много силни и ясни звуци, с две думи в пръднята е истината, боба е само за енергия
0
0
Отговор
Марин

2013-11-23, Оценка 5.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Никита , в миналото си имала проблеми , които и сега ти пречят близки хора около теб , но те чака дълъг път и голямо щастие там където отидеш - много пари и щастие !
5
0
Отговор
nikita

2012-03-13, Оценка 4.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

3 1 1
2 1 1
1 4 3
какво ще рече това? може ли някой да ми обяси :(
1
0
Отговор
Мира

2012-01-10, Оценка 4.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Гледа се на хвърлен или реден/теглен/ боб. На боба му се бае, а за да хване баенето, трябва да си е научил да баеш, специално за момичетата преди първи цикъл! Това е основно правило за гледане на боб.
Не искам да обидя който е писал маериала, но не е обяснено хубаво! А и как да се обясни как се гледа на боб, когато всеки случай е различен! Не случайно трябва да докоснеш боба,да предадеш от енергията си и мислите си на боба. През това време гледащия бае. след това той взима боба и продължава да бае. След оето вече започва гледането.
Боба никога не лъже!
1
0
Отговор
Николай

2011-09-27, Оценка 4.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

При гледането на боб се използват 41 зърна, които се разделят на три части по усмотрение, а не по равен брой. А как се дели 41 на 3 равни части ?
0
1
ПламенПопитай какво означава думата "усмотрение" и ще разбереш :)
0
0
Отговор
milena

2011-07-24, Оценка 4.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Здравейте искам да ми обясните по-подробно как се гледа на боб.
1
0
Отговор
росица тоткова

2011-06-14, Оценка 4.0 от 5 за Хвърляйте боб, за да познаете бъдещето

Искам да кажа, че на боб може да се предскаже. При въпрос, се дава отговор. По нета няма как да се научи, предава се по наследство. Казва се краден боб или научен. Ако гледащя на боб покаже могат да се изгубят силите му. За това другия вариант е да го откраднеш. Или преди смърта, този, който гледа да го предаде на деца и внуци. Както при мен баба ми го предаде преди да умре. Освен това има думи, с които се омайва боба, за да покаже. Работата е в тези думи.

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове