6 551 Статии,9 533 Сънища,5 381 Истории
4.0 от 39 Гласа

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Всеки сам може да си направи собствена магия за любов, стига желанието и чувствата да идват от сърцето му. Има няколко ориентировъчни стъпки по пътя на изричане на заклинанието за любов, но истината е, че вие може да го изречете така, както идва от дебрите на душата и сърцето ви. Само тогава то може да добие пълна сила и да сбъдне целта на вашите любовни магьосничества.

Спазвайте стриктно ръководството по-долу за любовна магия, но запомнете – изреченията и думите може да не са същите, важно е основния смисъл да се запази. Изречете заклинанията както намерите за добре и вярвайте, че обектът на вашите желания скоро ще бъде ваш.

Най-напред вземете чисто бял лист хартия. Върху него напишете своето желание - а именно, чие сърце желаете да стане ваше. След това се обосновете в молбата си към светците. Трябва да докажете, че любовта на този човек ви е наистина нужна.

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Следващата стъпка е да нарисувате последователно необърнат пентаграм, непречупен кръст, и символ, който за вас символизира доброто (сърце, ангелски крила или нещо друго).

Важно е да използвате червен цвят когато пишете върху листа. След писанията и рисунките предстои да изберете под какъв вид точно да направите любовното заклинание.

Единият начин е да изгорите листа, а докато гори да изричате нещо подобно на: "Стихио на огъня, накарай .......(името на човека) да ме заобича така както аз го/я обичам. Както този лист гори, така и нашата любов да се възпламени.

Като подарък ти оставям да погълнеш листа в свои владения". След това съберете пепелта от листа и я разпръснете над някоя река или поточе. Едновременно с това изговорете думи със смисъл подобен на: "Както водата ще приеме тази пепел, така и ....... (името на човека) да ме приеме в сърцето си".

Вторият начин за направа на любовната магия е вместо да палите и разпилявате пепелта, да заровите листа до корените на някое дърво. Докато го заравяте изречете нещо подобно: "Могъщо дърво, моля те изпълни желанието ми. В замяна аз ще се грижа за теб."

Така и трябва да стане. След магията трябва редовно да полагате грижи за дървото, ако искате то да изпълни желанието ви.

Истината е, че всеки само може да си измисли заклинание за любов, стига то наистина да идва от сърцето му. Имате пълна свобода на действие. Например може да вземете една ябълка, да изречете три последователни пъти вашето заклинание, след което дайте ябълката на конкретния човек и зачакайте ефекта. [научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (60)

0
0
Отговор
dani

2015-06-18, Оценка 5.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

da deystva as probval i raboti
1
1
Отговор
някои си

2015-06-13, Оценка 5.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

пълна измама е тази магия по глупаво нещо не съм чел
1
0
Отговор
sladkata

2015-01-28, Оценка 5.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Искам да знам да ли раоти тази магия моляви някой да ми каже и дали има някакви думи който се казват ачки много ви моля
8
1
Отговор
Dimitar Dimitrov

2014-03-18, Оценка 5.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Прочетох всички мнения изписани дотук.
Вероятността това да стане е нулева. Всички магии са измислица. Хората търсят под вола теле от отчаяние и зор. Тук се намесват шарлатаните. Изключително лесно манипулират човешките слабости за собствен интерес. ,,омагьосването" всъщност е заблуда и този който "прави" "магиите" всъщност е "омагьосания". Самоомагьосал се е в собствения си стремеж и заблуди. В желанието си да достигнат до любимия човек и да им бъде отговорено на чувствата при несподелена любов хората често стигат до крайности.
Как очаквате да спечелите дадено сърце при несподелена любов? Ако обекта на вашите желания не иска да ви види и на некролог? Ако сте толкова противен в неговите очи, че ако се давите в блато би ви се смял докато не потънете? Как бихте го убедили в противното? С ,,магии" Може ли "магия" да компенсира всичко това?
Въпрос на съвместимост. Ако не сте съвместими един с друг не магии, а планетата на обратно да се завърти пак ефект няма да има.
На въпроса ако разбереш че на теб ти е направена магия за влюбване от твоя позната какво би направил? Отговора ми е следния ако ме харесва и си пада по мен моментално ще се влюбя в нея, защото щом си е направила труда чак магия да ми прави да я харесам значи дяволски много ме иска. Ще й кажа харесвам те без магията, може да си сигурна че няма ефект магията. Ако не я харесвам и виждам че си прави шеги и се бъзика няма да стане. Няма да я харесам под никаква форма ако ще пакт с луцифер да е подписала и сто тона магии да е правила.
Всичко опира до съвместимост и взаимоотношения. ,,Магиите" работят само ако вярваш в техния ефект.Ако все пак някоя надъхана магьосница си мисли че може да ме съблазни с магиите си да пробва. Никакъв шанс. Може да ме омагьоса само с всеотдайност и любов. С коректни взаимоотношения.
9
0
Отговор
Sladkiq

2013-10-13, Оценка 5.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

това,както и другите магии из нета не действат ;)
4
0
Отговор
Валентина

2013-10-10, Оценка 5.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Хора не правете магии бели,черни-от къде сте сигурни,че това не е моментно желание и не е ли изконно човешко право -да обичаме по избор ,а не с магии-аз имах правена магия от човек,който ми даваше пари и каквото искам...след като се разделихме от само себе си загубих всичко...и не мога вече да влюбвам
4
0
Отговор
...

2013-09-08, Оценка 3.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Спрях до знака с пентаграма. За мен това е нещо нередно и не трябва да се прави. НЕ се знае после какви поражения ще има тази магия върху другите... изобщо не се хващайте на такива неща. Може да помага, но на 10 неща вреди....
6
0
Отговор
elkin

2013-08-14, Оценка 3.0 от 5 за Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Темата е интересна. Признавам си, че моят опит е само на теория,но според мен не действа, защото магията винаги иска нещо в замяна, а може би цената и се плаща после? Не знам...
А от моя гледна точка любовна магия не трябва да се прави и прилага, не че ставаме служители на Сатаната и,че ще бъдем наказани от Господ, а заради това, че отнемаме личния избор на човека когото омагьосваме и има варианта да го лишим от по-добър живот с по-подходящият партньор.
0
0
ании не само, аз не бих могла да живея спокойно и
щастливо, даже само от мисълта , че някой е с мен , не защото ме обича, а защото съм направила магия. ами някой ,ако му направи по-силна магия, какво става?

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове