6 542 Статии,9 533 Сънища,5 381 Истории
3.1 от 66 Гласа

Как да разберем дали имаме магия?

Как да разберем дали имаме магия?

Някои гледачки и магове са на менние, че има хора, които с абсолютното си безверие в съществуването на магии и тяхното отрицателно действие върху човешките животи, в действителност си изграждат нещо като имунитет и защитна броня срещу подобни спиритични влияния.

Все пак такива хора са около 1 на 100. По-голямата част от масата дори и да не признават открито, че вярват в правенето на магии, било то черна, бяла или нещо смесено между двете, изпитват страх от този езически ритуал. Дори и в 2010 година магии продължават да се правят, хората намират странни снопове клонки в дюшеците си, необичайни петна на необичайни места в къщата си и т.н.

Как да разберем дали имаме магия?

Ако искате да разберете дали вие имате магия може да пробвате съвсем лесно да установите това в домашни условия. Това, което ви е необходимо, е малко вода и малко олио. Натопете един от показалците си в съд с олио и оставете точно три капки да паднат в чаша със светена вода. Капките ще разгадаят дали ви е направена магия.

Най-добрият вариант е само една от капките да се разтвори, а останалите две да останат на повърхността – това означава, че върху вас не е направена никаква магия или поне тя не ви е подействала. По-сериозно е положението, ако две капки се примесят с водата, а три разтворени капки мазнина във водата са сигурен знак, че ви е направена магия.

Как да разберем дали имаме магия?

Доста магове и гадатели споделят мнението, че понякога човек е в състояние сам да си направи автомагия. Това става чрез перманентно състояние на депресия, оплакване от сутрин до вечер и липса на позитивни мисли. Ако все не ви върви, нищо не се получава така, както ви се иска и не сте щастливи – замислете се.

Промяната трябва да започне първо от вас. Добър вариант е като първи стъпки по пътя към отключването ви към позитивното да предприемете разместване на някоя стая и мебели. Необходимо е да стане раздвижване първо на физическо, а след това и на енергийно ниво.

Избягвайте около вас в стаята ви да има много ъгли, ръбати предмети и мебели – те носят негативен заряд. Вместо тях предпочетете заоблените, овални форми.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (31)

2
0
Отговор
Бойка

2015-05-16, Оценка 5.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

Ако всичко ти е наред защо пробаш? Защо псуваш?Ако прочетеш текста,а и без да го четеш си намерил яйце,живак,кост горяна,коса,прежда,хлебни топчета,изсъхнал хляб.Неща където има чужда намеса защо го правиш този тест!Той е за нуждаещ
0
0
Отговор
Георги

2015-05-11, Оценка 5.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

Пробвах това с водата и олиото потопих пръста в олиото и после в водата паднаха три капки 1 капка тръгна да пада на дъното но се издигна по повърхноста 2 капнах тя се съедини с 1 и стана едно цяло и трета капнах тя се съедини с останали капки се получи опщо зето една голяма капка трите съединени на едно дали имам магия зети на повърхноста на водата
12
3
Отговор
taina?

2014-04-16, Оценка 5.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

Абе тези хора са луди да ходят да се бесят бе мамкаму
20
4
Отговор
симона

2014-01-20, Оценка 5.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

пробвах това с олио и вода,в чешмена вода олио не се разтвори,остана на повърхноста,обаче в светена вода се разтвори олио,все едно че вообще не съм капвала олио,хмммм а сега де имам или нямам магия
18
5
Отговор
иван

2013-09-05, Оценка 5.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

добре де ама то има ли още истинско олио че да съм сигурен в експериментът
4
0
Отговор
Успех!

2013-08-21, Оценка 3.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

Каква е връзка има тибетската пееща чаша с така наречените магии? Символиката е грешна. Енергийните проблеми съществуват и винаги ще ги има. Начините които споменавате и средствата за констатация не са точни.
1
0
Отговор
страхил

2013-07-04, Оценка 5.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

4и4ио франк 6те6ен да донеси хажлията
6
0
Отговор
Роси

2013-04-24, Оценка 5.0 от 5 за Как да разберем дали имаме магия?

Олиото и всички мазнини не се разтварят във вода,а винаги изплуват на повърхността като по-леки.

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове