Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Конспиративни Теории»Потвърдено: Лионел Меси е извънземен! (СНИМКИ)

Потвърдено: Лионел Меси е извънземен! (СНИМКИ)

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Лионел Меси

Футболистът Лионел Меси е извънземен. Това не е поредната възхвала за постиженията му на терена, а самата истина. Меси е пришълец.

Пореден повод за дебата около извънземния произход на Меси се породи след култова снимка. Тя бързо обиколи социалните мрежи и събра милиони коментари.

Суперзвездата на Барселона предизвика обсъждане за извънземния си произход, след като в социалните мрежи се появи снимка от съблекалнята на Барселона след мача със Севиля. На нея позират южноамериканците в тима.

На уникалното фото са се прегърнали Меси, Луис Суарес, Филипе Коутиньо, Паулиньо и Йери Мина. Това, което предизвика смут, са шестте пръста на десния крак на аржентинеца.

Под фотото има десетки коментари. Болшинството от тях са: Най-накрая получихме отговор на въпроса дали Меси е извънземен.

Странната снимка /виж галерията/ определено може да се счита като доказателство за извънземния произход на футболиста. Това мнение споделя и съотборникът му Жерард Пике. Той казва:

Звездата на Барселона Лионел Меси всъщност е извънземно същество, родено да убива противниците на терена. Хората често ме питат какво е да играеш толкова години с Меси. Ще го обясня с едно изречение: той е извънземен. Този човек не е от нашата планета.

И макар Пике да говори така най-вече заради таланта на Меси на терена, конспиратори предполагат, че той наистина знае нещо повече за съотборника си от простосмъртните. Снимката от съблекалнята го доказва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати