Нумерологична прогноза за седмицата 4 - 10 септември

1 от 11 Снимки

1. Преценявайте ситуацията и се запознайте с фактите


Тази седмица ви превземат силни чувства и емоции. Лесно ще се влияете от хората и събитията около вас. Избягвайте да бъдете прекалено строги или осъдителни. Може да не разполагате с всички факти. Лесно е да прецените ситуацията според собствените мисли, но нещата са много по-сложни. Изчакайте, преди да действате, докато не сте сигурни в това, което се случва. Ще носите маска, която ще ви позволи да се слеете с тълпата.

За да научите какви промени ще се настъпят в живота ви между 4 и 10 септември според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събиране на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати