Научете тук дневния си хороскоп за 1 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес ще ви занимава домашна работа. Усилията ви ще помогнат за поддържането на семейните и национални традиции. Обърнете се за морална подкрепа към стабилни родственици. Денят е прекрасен за разширяване на кръгозора, укрепване на позициите и получаване на психологическа помощ. Интересът ви към религията расте. Не са изключени душевни прозрения.

Месец септември започва с Луна в Козирог. Това носи много и най-хубави моменти. Денят е продуктивен още от сутринта и е добре да се възползвате.

От ранни зори Луната и Слънцето са в хармоничен аспект. Това е първият тригон между светилата – той дава шанс на всяка зодия да реализира и материализира всичко положително, започнато в близкото и далечно минало.

Денят ще протече под един изцяло положителен и оптимистичен аспект. Нарастват жизнените сили, възможността за адаптация, жизнеността и обаянието. Ако имате желание – звездите ви помагат да разгърнете творческия си потенциал.

Меркурий все още е ретрограден. Въпреки това можете отсега да започвате да се подготвяте за новите си начинания, които предстоят. Обмислете ситуацията, направете си план и съберете нужната информация. Аспектът на деня е известен още като аспекта на мениджъра.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати