Нумеролог: Светът свършва в края на август

астероид

Светът свършва в края на август. Доказателствата представя популярен нумеролог.

След няколко седмици животът на Земята ще приключи. В това е убеден християнският нумеролог Дейвид Мийд.

Мийд за пореден път предупреди света за възможността да бъдем унищожени от огромната мистериозна планета Нибиру. По думите му предстоящото този месец слънчево затъмнение е сигнал, че планетата, която никога не е била наблюдавана от учените, ще се удари с нашата.

Слънчевото затъмнение ще се случи на 21 август. То ще е от единия до другия бряг на САЩ и е първото от 99 години. Астрономите разчитат на рядкото явление, за да научат повече за Слънцето, магнитното му поле и ефектите му върху земната атмосфера. Според Мийд обаче това ще е началото на края.

Нумерологът използва пасажи от Библията, за да потвърди теорията си. И до днес няма сериозни доказателства за съществуването на планета Нибиру, известна още като планетата Х. Има обаче стотици конспиратори, които чакат тя да ни унищожи от 2003-та година насам.

Това не е първото изявление на Мийд. Малко по-рано тази година той обяви, че Нибиру ще се сблъска със Земята през октомври, след като бъде тласната към нашата планета от гравитацията на бинарна звезда. Той смята, че се забелязва трудно заради ъгъла, под който се приближава към Земята.

армагедон

Днес нумерологът измества датата за края на света. Великият апокалипсис е насрочен за 21 август. Малко преди края американците ще видят пълното затъмнение. След него на хоризонта ще се появи огромната планета и ще се удари в Земята. Тя ще заличи човечеството завинаги.

Едно от доказателствата, че това наистина ще се случи, нумерологът открива в Глава 13 от Стария завет на Исая. В нея се казва: Денят на Господ идва – жесток ден, изпълнен с яростен гняв, за да унищожи земята и грешниците на нея. Звездите на небето няма да покажат своята светлина. Изгряващото слънце ще бъде затъмнено, а светлината на Луната няма да се вижда.

Другото нещо, което го кара да е убеден в неминуемия край на расата ни, е все по-честата поява на числото 33 в ежедневието на човечеството. То е сакрално и носи беди след себе си. Така че, гответе се - апокалипсисът е на прага ни и скоро ще ни застигне.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати