Нумерологична прогноза за седмицата 24-30 юли

1 от 12 Снимки

1. Работливи и красиви - това сте вие


Тази седмица сте особено работливи. Ангажиментите се концентрират в началото на седмицата. Не е изключено да стартирате успешни проекти, да сключите важни договори или да сделки. След четвъртък сте малко по-свободни, а това ви дава шанс да участвате в различни социални събития. Погрижите за външния си вид, практикувайки любимо хоби или се подложете на разкрасителни процедури – определено ще ви се отрази добре.

За да узнаете какво ще ви се случи в следващите седем дни според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събирането на числата достигнете до сбор 11 или 22, не ги редуцирайте до едноцифрено число, тъй като в нумерологията те заемат много специално място и трябва да се запазят. При всички останали случаи обаче трябва да извършите събиране, докато получите число между 1 и 9.

Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, трябва да съберете цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и числата от годината (1+9+5+3=9). Личното число в такъв случай ще е сборът между 1.6 и 9, което прави 16. Събираме още веднъж 1 и 6 и така се получава едноцифреното число 7, явяващо се лично число.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати