Вижте какво повеляват звездите в седмичния хороскоп за 24-30 юли

1 от 12 Зодии

Овен. Нова тръпка превзема ежедневието


Тази седмица бъдете една идея по-добри към себе си. Звездите позволяват стартиране на нови дейности в непозната за вас сфера. Нека летвата не е прекалено висока. Търпението и умереността ви водят в правилната посока. Дори да ви застигнат събития, които да ви разколебаят в пътя ви, това е само още един знак, че трябва да продължите да се борите. През уикенда неочаквано пътуване ще оправи деня ви.

На прага сме на ново начало. Обновлението започва из основи и застига сферата на сърдечните взаимоотношения и чувство на привързаност.

Тази седмица акцентът пада върху това, което искаме и е близко до сърцето ни, независимо дали става въпрос за човек, любимо занимание, творческа инициатива или неразрешен въпрос. Звездите ни стимулират да променим гледната точка и няма да ни дадат покой, докато не постигнем съответните желани резултати и промени.

В този период постепенно ще проявяваме повече смелост, инициативност, ще бъдем необичайно демонстративни и ярки в своите действия и изказвания. Поемаме рискове и променяме кардинално заобикалящата среда.

Тенденцията ескалира и ни поставя в необичайни ситуации, някои по-драматично от очакваното.

Слънцето навлиза своята най-голяма сила и повелява да приемем нещата без толкова да преувеличаваме. Етапът повелява да последваме сърцето си и да си доставим радост.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати