Подгответе се за новата седмица с нумерологичния хороскоп до 23 юли

1 от 11 Снимки

1. Завършете започнатото - новото ви кача зад ъгъла


Тази седмица ще имате шанса да говорите за миналото си. Така ще поставите основите на едно по-добро бъдеще. Упоритата работа ще ви позволи да завършите нещата, които вече сте започнали. Това ще даде старт на нови и интересни събития и проекти в живота ви. Времето е подходящо да говорите за проблемите си, но без да обвиняване никого. Ако успеете, това ще реши проблема със стреса. Учтивият подход е най-добрият. Ако имате любим човек, планирайте нещо специално този уикенд.

За да научите какви промени ще се настъпят в живота ви между 17 и 23 юли според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при сборуване на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати