Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Хирон в знаците: Виж слабостите на твоята зодия!

Хирон в знаците: Виж слабостите на твоята зодия!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 12 Снимки

2. Хирон в Телец


Кое е трайно и мимолетно, правилно и грешно – това е вашата мисия в живота. Не сте новатори и се стремите да запазите ценностите си. Това е и вашата дарба. Ако съумеете да съхраните важното, вие ще сте щастливи. Имате уникалната способност да се справяте добре с ограничени ресурси.

Хирон – планетата или астероидът, който буди интереса на учените от години, определя най-големите несъвършенства у всеки от нас. Разположението ѝ между Сатурн и Уран се приема за неестествено, но и носи решение за проблемите в самите нас.

Именно орбитата на Хирон кара астрономите да го наричат планета. Той пресича орбитите на Сатурн и Уран и намира своето място и в астрологията. Разположението му в звездната карта оказва влияние и в домовете на отделните зодиакални знаци.

Хирон образува аспекти с планетите и повлиява техните характеристики. Той често става причина за неочакван обрат не само в живота на отделната личност, но и върху развитието на събитията в държавен и планетарен мащаб.

Небесното тяло показва неща, трудно осъзнавани от хората като реално съществуващи. Това са нашите вътрешни страхове и спирачки. Справим ли се с тях, дори на пръв поглед безизходните ситуации са лесно преодолими. Какво казва Хирон според твоята зодия, може да разбереш от галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати