Разберете какво ви предстои според хороскопа за 6 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Не приватизирайте неща, които не ви принадлежат по право. Дори да ви подаряват нещо, не го приемайте. Откажете по начин, по който няма да ви се разсърдят. Ако ли не – приемете, но намерете начин да се реванширате възможно най-скоростно.

Луната вече е в Стрелец. До обяд налице ще е един напрегнат аспект с Нептун. За щастие след това предстои благоприятен аспект с Юпитер.

Днес предстои един мощен хармоничен аспект на Слънцето и Нептун. Той ще включи вашата интуиция и прозрение. Аспектът ви помага да подходите творчески и да действате в единение с душата си.

Вниманието трябва да е изострено заради предстоящото пълнолуние в Козирог. То ще настъпи на 9 юли в неделя. Дотогава ви очакват много и доста бурни събития. Те могат да ви засегнат както в материален, така и в психологически аспект. Дошло е време да преосмислите ценности и убеждения си и може би да промените посоката си на движение.

Слънцето и Юпитер са в напрегнат аспект днес - това ще даде шанс на всички зодии да погледнат събитията от друга гледна точка. Звездите за пореден път ще ви убедят в градивната сила на напрегнатите аспекти. Ще намерите сили за промяна, невиждана до момента. Нека фокусът е върху новите възможности, развитието и разрастването. Всичко зависи от личната вътрешната настройка.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати