Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тайни Общества»Истинските тайни общества

Истинските тайни общества

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 5 Снимки

Сектата Руж


Канибали и обирджии на гробове членуват в сектата, позиционирана в Хаити. Информация за съществуването ѝ дава Зора Хърстън. Жената пише роман, в който описва индиректните си впечатления от членовете на сектата. Книгата излиза през 1938 година и се казва Tell my horse. Тя говори за вууду практиките на сектата и убеждението им, че съществуват зомбита.

Членовете били убедени, че зомбитата са телата на мъртвите, откраднати от черни магьосници. Вярването им идва от миналото, когато отровените хора често били смятани за мъртви и погребвани живи. Малко преди погребението си обаче излизали от ковчезите. Членовете на сектата са виждани от жителите на Хаити в гробищните паркове през нощта. Там те са извършвали ужасяващи ритуали върху жертвите си.

Масони, Илюминати, Билдерберги, Череп и кости – всички сме чували за тези организации. Популярността им е толкова голяма, че вече не попадат в графата тайни.

Т.нар. тайни общества влизат в редица конспиративни теории. Ритуалите, инициативите и членовете им дори участват в обществения живот. Те влияят на глобалната икономика по начини, по които обикновените хора дори не подозират.

Някои предполагат, че масово популярните организации са само параван за много по-тайни и могъщи. Целите и мотивите им са ясни само на членовете им. Те имат огромна вина за редица исторически събития, а ние дори не подозираме.

Предполага се, че могат да решат и във всеки един момент да променят хода на събитията в световен мащаб. Вижте в горната галерия едни от най-тайните организации и оскъдната информация, с която разполагаме за тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати