Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Това са най-злите свекърви, които историята познава

Това са най-злите свекърви, които историята познава

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
2 от 3 Снимки
Това са най-злите свекърви, които историята познава
Снимка: wikipedia

Сара Рузвелт


Когато американският президент Франклин Рузвелт се влюбва в своята братовчедка Елинор, майка му Сара прави всичко по силите си, за да го разсее от увлечението. Организира дори круиз до другия край на света, за да го отдалечи от любимата му.

Но усилията ѝ се оказват безполезни, защото в крайна сметка двойката се жени на 17 март 1905 година. Пред обществото мама Рузвелт демонстрира силна подкрепа към младото семейство и дори им подарява къща в Манхатън, който лично е обзавела.

Това, което хората не знаели обаче, е, че къщата имала близнак със свързващи врати на всеки един етаж. Сара можела да ги посещава, когато си поискала, и го правела непрекъснато. В първите години на брака им фотографите не можели да заснемат младото семейство Рузвелт без свекървата.

Спасението за Елинор идва, когато Франклин е избран за сенатор и семейството се местят в Олбъни, а Сара остава в Ню Йорк.

Мислите ли че вашата свекърва е злобна, нетактична и живее, само за да скъсява вашите дни? Тогава ви предлагаме да разгледате нашата галерия, защото майката на съпруга ви може да се окаже по-чиста от сълза пред трите най-зли свекърви, които историята познава.

Има свекърви, които не признават личното пространство на сина си, още по-малко на снаха си. Те смятат, че са длъжни да командват по-младите от тях и не се притесняват да намесят във възпитанието на децата и във всеки избор на младото семейство.

Някои свекърви обаче са стигнали много по-далеч в омразата към снахите си и честите забележки са само капка в морето пред това, което най-злите свекърви в историята са правели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силвия
Силвия
23.12.2017 14:20
Леле майко! Тия свекърви са жив дявол! Заслужават да бъдат убити! Даже не бих ги нарекла хора! Те са истински демони скрити в човешки облик!
0
1