6 221 Статии,9 554 Сънища,5 309 Истории
3.8 от 287 Гласа

Легендата за Кървавата Мери

Легендата за Кървавата Мери

В гъстите гори на американския щат Пенсилвания в малка къща живеела старица, която събирала билки за продажба. Жената била наричана от хората в региона Кървавата Мери.

Никой не смеел да се доближи до нея, защото всички я смятали за зла вещица, пишат руските медии.

Случило се така, че регионът бил сполетян от нещастие - започнали да изчезват малки момиченца. Безследно. Родителите предположили, че в това е замесена Кърватата Мери, а някои от тях събрали смелост и я посетили.

Въпреки нейните увещания, че няма нищо общо с изчезването на децата им, някои от фермерите забелязали, че тя е променена - изглеждала по-младолика.

Една нощ дъщерята на мелничаря станала от леглото си и излязла извън къщата, привлечена от силна сметлина. Родителите се опитали да спрат момичето, но то неудържимо следвало светлината, идваща от близката гора.

Мелничарят, съпругата му и съседите-фермери тръгнали след момичето. Наближавайки гората, те зърнали Кървавата Мери, която държала в ръцете си пръчица, насочена към къщата на мелничаря.

Виждайки хората, вещицата прекъснала магията. Съседът на мелничаря успял да я простреля в крака със сребърен куршум. Успели да хванат Кърватата Мери и я хвърлили на клада.

След смъртта й фермерите открили край къщата й в гората гробовете на изчезналите момичета. Вещицата ги убивала, а кръвта им изпивала, за да се подмладява. [научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (255)

0
0
Отговор
one-who-never-knows

2015-09-10, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

Може би, само част от историята е истина. Хора като мен (ако има такива) се плашат повече от свръхестествени неща, зловещи истории (истина или не), в които има намесено нещо на пръв поглед, невъзможно. Ами ако в историята става дума за тази жена, която може би е била не с всичкия си и просто и е доставяло удоволствие да убива (напълно възможно), но с годините... историята прехвърляна от уста на уста, изменена от времето и от любителите на паранормалните неща. Някой с достатъчно изобретателност... Е, въпреки всичко повечето хора знаят само една част от историята... и трябва да се радват, че нямат нищо общо... съвсем не е толкова безобидно, колкото си мислите. Не търсете, не се ровете... докато все още можете да го избегнете!
3
0
Отговор
Арес

2015-08-17, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

не вярвам ама може и да е истина 1 Бог знае :д
2
0
Отговор
gleb

2015-07-21, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

Ma ok brat az gledam seki den dama pika i karvavata meri i ma strah ima li hans da s sly4i nehto s men ???
3
0
Отговор
gleb

2015-07-21, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

Samo da vi pitam istina li e tva ili ne htoto me e strah :D
4
0
silveto.2000Може да е вярно,може и да не е.Надали някой знае със сигурност.Аз мисля,че е истина,тъй като аз също вярвам в такива неща.Но няма от какво да те е страх,освен ако не се опиташ да ги викаш.
4
0
Отговор
Мелъди

2015-07-07, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

Чувала съм и преди тази история. доста е страшна, но не е сигурно че е истина.
0
0
glebTovaaaa istina li e ;(
6
1
Отговор
дани

2015-06-24, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

вещиците не пият кръв
4
0
МелъдиНе е съвсем вярно.
Те обикновено не пият кръв, но Кървавата Мери е пила за да остане жива. Това е донякъде магия за подмладяване.
3
0
Отговор
diliana111

2015-06-24, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

Още от малка си знаех, че тя не е дух, а единствено човек от историята оставил малък отпечатък. Духът или призракът е образ който вашите пра-родители са създали, защото ги е мързяло да заведът внучетата или бабите и дядовците ви до тоалетна.
0
0
ХАХАХАХАХХАХНали осъзнаваш, че ако са създали, както казваш тези ,,образи", защото ,,ги е мързяло да заведът внучетата или бабите и дядовците ви до тоалетна.'' Двете неща си се отричат взаимно. Нали, ако ги мързи да ходят с тях до тоалетната, едва ли щяха да ги плашат, за да ги е страх да идат сами!
1
2
Отговор
Красимир

2015-06-22, Оценка 5.0 от 5 за Легендата за Кървавата Мери

Това е много гот.:)

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове