Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Кои са Звездните деца и как да ги познаем

Кои са Звездните деца и как да ги познаем

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
2 от 3 Снимки

2. Щедрост


Звездните деца не са вкопчени в предметите така, както повечето земни хора. Те не изпитват собственическо чувство към вещите и са готови да ги споделят с всеки, който има нужда от тях.

Освен това обичат да правят подаръци, защото им харесва да ощастливяват околните. Когато пък някой иска да им върне жеста и ги запита какво желаят, обикновено не искат нищо материално.

Звездните деца са много специални хора, които се раждат на тази земя с определена мисия. Едно от най-характерните за тях качества е трезвата мисъл, с която подхождат към заобикалящия ги свят още в съвсем ранна възраст.

Отнасят се с любов и уважение към всяко живо същество и не правят разлика между човеци, животни и растения. Те искат планетата да е едно миролюбиво и спокойно място и дават всичко от себе си, за да се преборят за своята кауза.

По време на своя земен път те невинаги срещат разбиране и човечност, но въпреки това се стараят да отговорят на всяка негативна постъпка с усмивка, добрина и позитивизъм. Вижте в галерията по-горе и още няколко качества, с които се отличават невероятните Звездни деца.

3. Състрадание

Това е една от най-силните черти на Звездните деца. Те са в състояние да забележат, че някой не се чувства добре, дори и той да не споделя нищо с тях. Най-важното обаче е, че те са съпричастни не само към болката на хората, но тази на животните и растенията.

Те не правят разлика между отделните индивиди, тъй като гледат на света по много по-мъдър начин и знаят, че всички ние сме едно цяло. Когато усетят, че някой около тях изпитва болка, те биха направили и невъзможното, за да го обградят с обич и да му помогнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати