Сензация! Голи купони и запои до зори спретвал потайният принц Филип

Принц Филип

Не се заблуждавайте от немощния вид на 94-годишния принц Филип днес. На младини той е бил голям плейбой и купонджия. Заедно със своите близки приятели актьорите Питър Устинов и Дейвид Найван редовно организирали партита с голи момичета и пиели до малките часове на деня.

Скандалното разкритие, което разтърси Бъкингамския дворец, е част от филма на историка Крис Уилсин, който бе излъчен по Канал 5 в сряда.

Документалната лента твърди, че съпругът на британската кралица Елизабет II не е харесвал живота си като глава на монархията, а предпочитал компанията на приятели, с които може да се забавлява без условности.

Според филма на Уилсин принц Филип бил бесен от факта, че няма контрол над собствения си живот. Затова в свободните си вечери обикалял частните клубове на централен Лондон.

В компанията на известни за времето си актьори Филип спретвал голи купони с момичета и големи количества алкохол.

Пикантните компромати за принца обаче не спират до тук. Филмът твърди още, че през 1956 години той е завел една от жените на своите партита на кралската яхта Британия, като по всяка вероятност изневерил на кралица Елизабет.

Източници казват пред британския историк, че бракът между двете кралски особи никога не е бил пример за семейно щастие. Брачният им живот им често е бил на ръба, а Филип дори не се е стареел да крие омразата към съпругата.

Въпреки че открито се е възмущавала от неговото поведение извън вратите на Бъкингамския дворец, кралицата не се решавала да го напусне.

След един от големите им скандали принц Филип наредил на слугите да изключат отоплението в стаите на кралицата и не се трогнал, че я оставя на студено посред зима.

От Двореца отказват да коментират сензационния филм, които се излъчи по Канал 5 от 21 часа британско време.

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари