Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Най-жестоките и безмилостни жени в руската история

Най-жестоките и безмилостни жени в руската история

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 3 Снимки

1. Наталия Кравченя


Наталия Кравченя живяла в руско село, от което за период от 2 години по съмнителен път изчезват 7 девойки. В същото време 60-годишната старица не изглеждала на повече от 30 година и това карало много от местните да я подозират във вещество.

В крайна сметка полицията успява да огледа дома ѝ. Те случайно откриват, че част от пода всъщност е кух и когато махнали дъските, намерили труповете на 7-те момичета.

Оказало се, че Наталия Кравченя практикува древен ритуал, при които с пиене на кръв от девици можело да запази младостта си. Осъдена е на смърт;

Три рускини, живели преди векове, и до днес предизвикват ужас у всеки човек. Техните имена завинаги ще се запомнят с безмилостните убийства и зверства, които са извършили.

Едната от тях на завидните шейсет години изглеждала поне с двайсет години по-млада, което накарало нейните съселяни да я подозират за изчезването на няколко невинни девойки.

Другата рускиня, която буквално се нарежда до най-изпипаните убийци в човешката история, е заличила без ни най-малко угризения на съвестта над 300 неверни съпрузи и мъже.

Третата страховита дама от руската история не е познавала що е то чувство на състрадание и без проблем е наказвала по най-ужасния начин невинни 12-годишни момичета.

Разгледайте галерията горе, за да се запознаете с трите най-брутални рускини, за които мъченията и убийствата са били ежедневие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати