Ванга е предрекла големите наводнения в Сърбия

Ванга

Украинският бизнесмен Анатолий Любченко пусна предсказание на петричката пророчица Ванга, в което тя предвижда големите наводнения в Сърбия.

Думите на Ванга са записани през 1996 година, като петричката пророчица е добавила, че след големия потоп ни чака златен век.

„Потоп също ще има след 40 или 40 години. Голямо тяло ще долети до Земята и ще падне във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за 3 години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие” – пророкувала Баба Ванга.

Според феноменалната пророчица, след като потопът отмине, ни чака златен век, който обаче няма да се усети от всеки един човек.

Море

„След 7 години хората няма нито да сеят, нито да жънат, а само ще отглеждат децата си. Животните ще се плодят като растенията, а растенията – като животните. След 21 години никой няма да пътува по земята. Пътуванията ще стават по инсталации от Слънцето, нефтът ще се забрани, земята само ще ражда и ще си почива” – заявила Ванга пред украинския бизнесмен.

В едно от последните си интервюта петричката пророчица е предрекла светло бъдеще за Русия и не толкова бляскаво за България и Македония.

„Русия я очаква добро, България и Македония – не особено. Руските жени ще родят много умни деца, които ще променят света” – са едни от последните предсказания на пророчицата.

Кръст

От друга страна духовниците на Балканите обвиняват победителката на Евровизия Кончита Вурст за потопа, който ги достигна.

Британският вестник Телеграф цитира няколко висши духовници, които определят победата на Кончита Вурст като божие наказание, заради което жителите на Балканите страдат.

Митрополитът на Черногорската православна църква казва, че наводненията не са просто съвпадение, а предупреждение от висшите сили.

Главата на Сръбската православна църква – патриарх Ириней, също смята, че потопа е наказание, с което Бог напомня на хората, че е време да се пречистят от греховете си.

Рейтинг

3.1
Общо 13 гласували
5 2
4 4
3 2
2 3
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Виракоча
Виракоча
22.02.2015 23:28
След чистката която ще промени Земята, ще се появят и нови видове животни дето няма да дрискат и да мърят природата. И нови видове човеци ще са малко на брой и ще ги нарчаме Учители, ще се появяват на места кадето планетата има нужда от помощ...
0
0
g-ca petkova
g-ca petkova
17.02.2015 19:31
Abe xora spretesa s tezi laji s tiq izmi6liotini
0
0
Вълчица
Вълчица
25.05.2014 22:09
Тази статия е много интересна (не в хубавият смисъл). Едни неща, които ги има от много отдавна, като нейни предсказания тук са описани по един много по- различен начин и сякаш много целенасочено. Интересно е напирмер това, което се казва в предишният коментар, че не става въпрос за Сърбия, а за целият свят, а според мен поне за една голяма част.
Това да Русия е вярно или поне такова остава впечатлението като се четат пророчествата й, но за България и Македония не съм съгласна.
Имам още няколко коментара, но по- важното в случая е, че тези най- известни пророчества се пускат от човек и то след определено време, които може и да ги изкривява...
1
2
непознат
непознат
24.05.2014 22:49
Това, което е предрекла Ванга за потопа, не касае Сърбия, а целия свят и ще стане след падането на небесно тяло в океана, не много далеч напред във времето. Дай Боже, България да не пострада много.
3
1
Недоволен Потребител
Недоволен Потребител
24.05.2014 20:52
След всяко по-голямо събитие което се случи напоследък, Ванга го е предрекла през 20 години... Ай моля ви се...
6
2