Датчанка: Елфи ме държаха за заложница 7 години

Елфи

Датският изследовател Калена Сьондергаард твърди, че през последните 7 години е държана в плен от елфи в исландската пещера Рок Елф, която се смята за дом на митичните същества.

Исландските власти разказват, че са намерили жената чисто гола, покрита с прах и говореща несвързано. Единствената дума, които служителите са успели да разберат, е alfur, което е старото исландско наименование за елфи.

По думите на Амор Гудьонсен от Националната спасителна служба по гърба на 31-годишната датчанка е имало странни татуировки, подобни на тези, които викингите са имали, когато са се преселили в Исландия през 874 година.

Елф

Тези татуировки са известни като писмената форма на елфите и са открити от изследователи. Калена, която е търсила доказателства за съществуването на елфи, е обявена за издирване през 2006 г.

На 4 февруари 2013 г. туристи забелязват, че върху висок скалист хълм на четири крака пълзи жена, която, както един от туристите споделя, се движи “по-скоро като маймуна, отколкото като човешко същество”.

След като жената е била намерена в близост до пещерата, тя е транспортирана с хеликоптер в болница, където в момента се възстановява.

Жена Елф

Правителството на Исландия реши да защити митичното жилище на елфите, като не позволи то да бъде разследвано.

Голяма част от управляващите взимат на сериозно вековните легенди за съществуването на елфи край Рок Елф и дори са забранили изграждането на пътища в тази местност.

Анкетите показват, че 70% от жителите на Острова смятат, че страната им е обитавана от хуманоидната раса на елфите.

Според Инги Йохансон Хоукър - водещ исландски теолог и психоаналитик, тези същества живеят в подземния свят, скрити в скали и хълмове.

През 2003 г. беше открита т.нар. Пещера на хобитите на индонезийския остров Флорес, която според много експерти потвърждава съществуването на загадъчните същества.

Голяма част от изследователите смятат, че елфите рядко атакуват хора. Въпреки това в исландските народни приказки се разказва, че са нападали хората, когато са се чувствали застрашени.

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

a
a
06.07.2014 19:56
Уърлд ъв Уаркрафт батеее, под земята се водят битки.
5
2
карина
карина
15.02.2014 10:33
елфите съществуват
11
0
Mc Diamond
Mc Diamond
27.11.2013 19:10
уау...това е уникално...аз винаги съм вярвала в митичното...това че не виждаш нещо не означава че то не съществува
34
0