Българин не е ял близо 4 години

Соларен човек

За пореден път българин доказа, че може да намери универсален метод за справяне с кризата.

Българинът, който не се е хранил вече близо четири години, е 58-годишният таксиметров шофьор Иван Стойчев. Той стана популярен през 2011 г., когато от вече цели две години не беше ял.

Хранене от слънцето

Днес, през 2013 година, той твърди, че не се е хранил от четири години.

Иван Стойчев е последовател на т.нар. соларни хора. Той получава енергията си директно от Слънцето.

Идеологията е следната: Захранваме се директно с фотоните, излъчвани от слънчевият диск. Всяка сутрин се излиза навън, за да се посрещне изгрева. Това се прави посредством медитация или по-лесно – съсредоточаване, чрез взиране в него.

Третото око е свързано с епифизата. Когато медитираме, отваряме третото си око, което пък от своя страна стимулира епифизата.

Иван Стойчев

Тя се намира в центъра на мозъка. Именно епифизата носи приетата светлина до органите, тъй като има контрол върху цялото тяло.

Иван Стойчев се зарежда със слънчева енергия. Всъщност, първоначалните му намерения са не да пести от храна, а да направи опит със себе си, по подобие на индийските учители. И успява - вече четвърта година.

Той има свое разбиране за храната. Смята, че тя се е превърнала в зависимост за хората, подобно на алкохолната или наркотичната например.

Соларно хранене

Хората не познават себе си и отдавна са загубили способността да отсяват какво и по колко да ядат. Забравили са, колко уникални са всъщност. Мнението му за храната е, че тя е изключителна отрова.

Всеки е способен да преодолее зависимостта, стига да изработи система, която да промени цялата му структура. А фотоните потискат глада.

Стойчев казва, че с времето захранванията могат да се разредят, да не се практикуват всеки ден. Просто е нужно време за пренастройване на организма.

В крайна сметка, идеологията представя твърдението, че чрез очите, всеки е способен да превърне слънчевите лъчи в био-електро-химични импулси, които да заредят тялото. Това е и основният принцип на соларната система - всичко отива до клетката.

Иван Стойчев пие по пет литра слънчева вода на ден. Освен това, интересен факт е, че пие и алкохол, но в много малки количества. Предпочита уискито на Чърчил.

Рейтинг

3.5
Общо 15 гласували
5 3
4 5
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Гошо
Гошо
27.02.2014 10:10
За пореден път се убеждавам, че интернет може сериозно да навреди на глупавите хора. Кога "инакомислещите и просветените" ще стъпят здраво на земята без да се подвеждат и да вървят по болния акъл на лъжливото индийско (циганско) племе? Хора, не разбирате ли, че някои неща просто няма как да се случат? Вярно е, че понякога се случват и "чудеса" или по-скоро неща, които все още не могат да се обяснят по достъпен и логичен начин, но колкото и да се имате за "просветени", "духовни ценители", "олицетворение на доброто", "пазители на Планетата" и тем пдобни..стъпете стабилно на земята! Чудесно звучи идеята да можем да се храним само от слънчевите лъчи, но... Природата изгражда по законите за най-малкото съпротивление, най-прекия и лесен начин нещо да бъде сторено? В такъв случай, защо ни е тая храносмилателна система, аджеба? Ако твърдението на тоя сленцеяд беше вярно, дали природата щеше да си губи времето и да си пилее енергията в изграждане на цяла храносмилателна система??!? Няма да се учудя, ако някой каже, че живее и без да диша!
7
8
Самуил
Самуил
27.02.2014 09:52
че то неклко милиона са така от години
7
2
Галя
Галя
01.05.2013 14:57
Не мога да повярвам,че хора които посещават този сайт не вярват в нещо такова?
За мен изхранването със вода и слънчева енергия е абсолютно възможно!За много хора и постенето повече от 3 дена е пълна лудост,но това е най-добрия ,бърз и универсален начин за самолечение.
Хората сме големи скептици,толкова ограничени,че за съжаление нещо такова не може да бъде възприето все още....

Весели Празници на всички!
и не забравяйте,че всичко е възможно ;)
15
1
inranxan
inranxan
07.04.2013 21:36
по телевизията каза 2 години че не е ял тука пише 4 ...въобще тоя дето пише тия подвеждащи материали да земе да си свери данните....
и това е абсолютна лъжа че не яде!
1
2
Снежана
Снежана
04.04.2013 18:00
Гледах този господин в едно предаване по телевизията. Оказа се, че пие кафе, сокове, яде вафли. Но подвежда хората, като казва, че не приема храна и сред т.нар. слънцеяди има смъртни случаи.
4
1
todorka
todorka
04.04.2013 15:23
Пълни глупости.
4
2