Най-страховитите любовни връзки

Най-страховитите любовни връзки

Античните християни вярвали, че Нерон е физическото превъплъщение на Антихриста. Това се дължало не само на жестокостта му, но и на странностите в личния му живот.

В спалнята му редовно влизали джуджета, животни и дори собствената му майка. Най-много слухове обаче будела връзката на Нерон с роб на име Спорус.

Спорус бил момче, когато Нерон се влюбил до полуда в него и тъй като той бил император на Рим, а не владетел на Гърция, нямало как да постъпи така, както би направил в древността гръцки големец.

За да реши проблема, Нерон направил единственото нещо, което могъл да направи в неговото положение – той заповядал Спорус да бъде кастриран и го превърнал в момиче.

Най-страховитите любовни връзки

Той облякъл Спорус в рокля и му сложил воал, след което се оженил за него. Той наричал момчето пред хората Сабина и се отървал от втората си жена, като я ритнал в корема, когато забременяла, от което тя починала.

Нерон се разхождал навсякъде със Спорус, като го представял като новата императрица и по всевъзможен начин показвал пред хората, колко го обича.

Първите сиамски близнаци, откъдето идва и това име, се родили през 1811 година в Сиам. Това били братята Чанг и Енг Бънкър. Те били съединени в областта на гърдите.

Чанг и Енг се преместили в Америка в търсене на любовта. Първоначално те мислели, че ще се наложи да делят една жена, но късметът ги споходил и те се оженили за две сестри от Северна Каролина – Аделаида и Сара Йейтс.

Не е ясно как точно са консумирали брака братята, но Енг имал единадесет деца, а Чанг – десет деца. По някое време братята се скарали помежду си и тогава се наложило да се построи още една къща.

Тогава братът, който се чувствал домакин, командвал в своя дом. Няколко пъти дневно общото тяло гостувало и на другата съпруга.

През нощите близнаците спяли ту при едната, ту при другата съпруга. При един скандал Чанг се опитал да убие брат си, като му забил нож, но не успял.

3
Общо 8 гласували
5 1
4 2
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ehoo
ehoo
26.08.2013 23:33
Коментарът е изтрит, защото съдържа нецензурни думи и обидни квалификации!!!
0
2
hapcheta
hapcheta
05.07.2013 10:59
Коментарът е изтрит, защото съдържа нецензурни думи и обидни квалификации!!!
0
0
аз
аз
08.06.2012 15:49
пълни извратеняци ... и древните гързи и римляни са били пълни извратеняци,педофили,хомосексуални .... такива "неща" е нямало при древните българи
13
1
Райна
Райна
01.05.2014 13:43
Напълно съм съгласна с теб.
3
0