Разберете съня си с лист и химикалка

спящо момиче

Езикът на подсъзнанието е лесен, стига да се научим да го разбираме, твърдят белгийски психолози. Те смятат, че с помощта на обикновен бял лист и химикалка можем да разберем много неща, които подсъзнанието ни се опитва да ни разкрие чрез собствените ни сънища.

Ако сутринта, веднага след като се събудите, направите анализ на собствения си сън, ще можете да го разберете. Запишете това, което ви е направило най-силно впечатление в съня ви.

Трябва да отчитате обаче факта, че логиката е чужда на подсъзнанието. Посланията са кодирани в символи. Когато организмът усеща, че ще се разболее, имате огромен шанс да сънувате мръсна вода, в която трябва да перете дрехи или да се изкъпете.

Ако не можете да се справяте с работата си, но нямате сили да я напуснете, е возмъжно редовно да сънувате как умирате или участвате в катастрофа, която е станала по ваше невнимание.

А ако мислите, че сте бременна, и нямате намерение да се отказвате от детето, напълно вероятно е да сънувате не бебе, а малки животинки или рибки, които палаво си играят. Когато сънувате сексуални сцени, всъщност изобщо не става въпрос за секс, колкото и странно да ви се струва това.

В съня ви половите органи и главата си разменят местата. Затова, ако сънувате, че нещо се случва с главата или шията ви, значи е добре да се прегледате във връзка с евентуални проблеми на половата система.

За жените тесните коридори може да бъдат свързани със страх от предстоящо раждане или с травматичен спомен от трудно раждане. Смачканите насекоми са знак за негативно отношение към по-малки братя, сестри и други роднини и приятели.

Рейтинг

4
Общо 10 гласували
5 4
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Лиси
Лиси
31.08.2011 10:20
ХАХАХА Promises, това кърти! :D
0
2
Tania.
Tania.
25.07.2011 22:36
Аха, Promises, уби ме.
0
2
Майчето
Майчето
18.06.2011 06:43
Мила Promises, надявяам се не си помислила, че ще трябва да си водиш записки на сън.
0
3
Promises
Promises
01.04.2011 10:15
Пробвах, не става. Сутринта се събудих, листа беше смачкан, а химикала не го намерих.
4
2