Сънища, които предупреждават за болести

Сънища, които предупреждават за болести

Много от сънищата се опитват да предупредят за предстояща болест. Ако сънувате жена в баня, това е знак, че ви предстои болест или силно разочарование.

Ако в съня ви внезапно косата ви побелее, очаквайте да ви сполети неприятност или болест. Ако в съня си се карате с любимия си човек, той ще се разболее, но от нещо леко.

Чисто гола жена ако видите насън, очаква ви сериозно огорчение. Ако видите жена с черен воал, това е знак за скорошна смърт. Ако мъж сънува жена с меч, това е знак за победа в любовта, ако жена сънува този сън – очакват я проблеми с половинката.

Ако сънувате звезда, която едва мъждука, това е знак за болест, която ще сполети майка ви или друга близка жена от обкръжението ви. Ако звездата е ярка, болестта ще премине бързо.

Ако в съня си видите чисти равни зъби, това предвещава добро здраве, но ако зъбите са почернели и развалени, това предвещава близка болест. Падналите зъби, особено с кръв, вещаят често нечия смърт.

Ако падналият зъб е от дясната страна на устата, това предвещава смъртта на възрастен човек от семейството, по всяка вероятност мъж. Ако зъбът е от лявата страна, смъртта ще покоси жена или млад човек от семейството.

Ако в съня си видите кръв, това предвещава болести в семейството. Ако тя се лее от прясна рана, очакват ви сериозни неприятности, свързани с работата.

Ако видите в съня си прилеп, който не мърда, това е знак за предстояща смърт на близък човек, но ако видите летящ прилеп, това е знак, че някой скоро ще замине и няма да се върне дълго време.

Ако усетите в съня си болка в сърцето, предстои ви сблъсък с нещо опасно. Ако видите огромно сърце в съня си, това означава предстояща болест за ваш близък.

Ако видите сляп в съня си и той ви посочи с пръст, очаквайте неприятности в семейството. Ако слепият изобщо няма очи, ваш близък ще се разболее.

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Иванова
Иванова
12.09.2012 11:02
В много случай сънищата ни са плод на нашето въображение и подсъзнание и не са верни,но има много случай в който сънищата ни предупреждават или ни казват какво може да се случи. Преди 3 месеца баба ми сънува,че и пада зъб и и тече много кръв което означава смърт,но не на близък роднина-1 седмица по късно бащата на приятелят ми почина ...много голямо съвпадение ще е,ако сънищата са измишльотини....
1
1
Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов
02.02.2012 17:53
Хвърчат ли покрай теб прилепи, значи си предприел опасно или несигурно действие. Уловил ли си насън прилеп, значи ти предстои да постигнеш сериозни печалби и да победиш страховете си. Изплашиш ли се много или видиш в съня си прилеп, значи не трябва да вярваш дори и на приятелите си. Ако не се изплашиш от прилепа в съня си, значи ти предстои тайнствено предложение.
---------------------------------------------------------Това е тълкуване от сановника ,а сега на кое тълкование да вярвам .Като цяло тълковника е много верен но сега се раздвоявам :)
0
0
изабел
изабел
31.01.2012 08:48
аз вярвам доста в сънищата си,винаги са ме предупреждавали и мога да допълня,че когато съм сънувала,че ми падат зъби,без да ме боли е умирал някой,не много близък но роднина.Сънувах няколко пъти,че си губя едната обувка,съновника ми разтълкува,че ще изгубя половинката си и се оказа вярно.....така че,вярвате или не -сънищата ни предсказват и е добре да им се доверим ,за да сме подготвени!
1
1
Господинова
Господинова
29.01.2012 16:42
Ама наистина са глупости! Мили хора, опитайте се сами да си дадете обяснение на сънищата - те винаги са свързани с вашия личен свят и усет за нещата. Освен това имат нюанси на усещания, които не могат да се предадат еднозначно или разтълкуват от външен за вас човек! Мислете асоциативно, не по шаблон! Мислете с оглед не на външния, а на вътрешния си свят!Какво умира във вътрешния ви свят, когато сънувате, че ви падат зъби, например? Може ли да седнете и да чакате при такъв сън кой ваш роднина ще умре! АБСУРД! Вижте коя ваша нагласа и схващане за света ще "умре" и ще се промени!
Не ние сме за сънищата, а сънищата са за нас - да ни помогнат и напътстват!
2
1
Ан
Ан
29.01.2012 14:42
Глупости от 1001 нощ!
0
0