Сънища за пропасти и наводнение

Сънища за пропасти и наводнение

Ако ви се присъни, че падате в пропаст, това означава, че ще се сблъскате със сериозна опасност и ще изпитате много силен страх. Ако успеете да се задържите на ръба на пропастта, ще ви се размине голяма неприятност.

Поле ако сънувате или някакво друго широко открито пространство, това е знак, че сте открити към хората около вас. Вие не можете да сте лицемер, но това не винаги е във ваша полза.

Ако над полето има тъмни облаци, това означава, че вашата откровеност и приятелството ви ще ви изиграе лоша шега и ще станете жертва на близък ваш човек.

Наводнение ако видите насън, това означава, че животът ви ще тръгне в по-добра посока и ще се наблюдава определен прогрес. Очакват ви много успехи.

Сънища за пропасти и наводнение

Ако наводнението е страховито и водата нахлува много бързо, като предизвиква у вас чувство на страх, това означава, че трудно ще се приспособите към предстоящите промени.

Не си губете напразно времето в размисли, използвайте шанса си и ще успеете. В противен случай можете да изпуснете шанс, който няма да имате друг път.

Ако сънувате ураган и големи потоци вода, това означава, че ви предстоят сериозни промени в живота. Вие обаче все още не сте готови за тях и трудно ще ги приемете.

Ако сте в пещера в съня си, това означава, че имате нужда от топлината на ваши близки хора, но нямате шанса да я получите, поне не и в близко бъдеще.

Торнадото в съня ви символизира нещо ново, което ще се появи в живота ви и напълно ще го преобърне. Някой или нещо ще повлияе радикално върху живота ви. Бъдете нащрек.

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари