Сънища за болести и оздравяване

Сънища

Някои сънища отразяват състоянието на организма. Докато спим, мозъкът ни не почива, а прави ревизия на тялото. И ако някой от органите е заплашен от болест, мозъкът се опитва да ни изпрати сигнал.

Болестите на сърцето се предсказват от кошмари, които будят хората по среднощ. Често такива кошмари са свързани с преследване, падане в пропаст и винаги в тях присъства страхът от смъртта.

При предстоящи проблеми с кръвното налягане човек сънува природни бедствия като земетресения, урагани и наводнения, а също така падане в дълбока дупка и разрушаване на сгради.

Това се случва на хората с високо кръвно налягане. Тези с ниско кръвно имат бледи сънища, които се характеризират с усещане за обща слабост и постоянни напразни усилия за вдигане на нещо тежко.

Ако някой изсмуква кръвта ви насън, най-вероятно ви предстои спад на кръвното налягане. Същото се случва и ако сънувате, че се опитвате да преплувате широка и дълбока река или да изкачите планина.

Деца

Ако сънувате, че някой скача върху гърдите ви или ви души, може да ви предстои пристъп на бронхиална астма. Стомашните проблеми се характеризират с неприятни вкусови усещания, които остават в устата и след събуждане.

При болести на черния дроб хората сънуват побоища, рани, кръв. Гастритът и язвата се проявяват в картини, в които присъства сурово месо, обикновено развалено, както и развалена риба.

Ако организмът ви се поддава на настинка или грип, можете да сънувате себе си без дрехи, или как горите в огън, носите тесни, неудобни дрехи или пиете, без да можете да усетите утоляване на жаждата.

Ако организмът ви вече е успял да се справи с някое заболяване, ще сънувате ярко слънце, светлина, чиста течаща вода. Същото говори и сън за погребението на неприятен за вас човек.

Победа във война или битка, както и поле от цъфнали цветя предвещават край на проточила се болест. За това говори и сън, в който виждате весели деца.

Рейтинг

4.7
Общо 6 гласували
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари