6 362 Статии,9 533 Сънища,5 338 Истории

Бебе

Какво значи ако сънуваш Бебе?

1. Да сънуваш бебе не е на хубаво.

2. Появата на бебе или бебета в съня е признак на проблеми, болести и мъка.

3. Своето бебе ако сънуваш болно, предстоят многобройни неприятности.

4. Но ако е здраво и хубаво бебето, ще се радваш на добри приятели.

5. Жена ако сънува, че се грижи за бебе, ще бъде измамена от приятелка.

6. Ако бебето ходи самo, значи скоро ще получиш възможност за самостоятелна изява, за независима работа или ще се наложиш на работата или сред колегите.

7. Ако сънуваш, че ти си бебе или че бебе ти говори, ще станеш свидетел на някаква измама, хитрина, шмекерия.

8. Възрастен ако сънуваш като бебе, неволно ще го измамиш.

[Други подобни тълкувания]

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

4.0 от 116 Гласа 177

Коментари (177)

0
0
Отговор
Вили и Любо

2015-08-10, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Годеникът ми е сънувал нашето неродено бебе. Цялото в червей като се било родило и после се оправило, имали сме си кормално бебенце.
22
1
Отговор
Аноним

2015-06-11, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Здравейте. Бих искала някой да ми изтълкува значението на следния сън: Сънувах, че съм родила ,но без да имам нормална бременност. Бременността ,като че ли, липсваше като цяло. Нямах симптоми, нито корема ми растеше. Изведнъж си бях у нас и от мен излезе бебе.Бях в шок ,но щом го взех изпитах чувство на привързаност (каквото всяка майка,предполагам,изпитва) . Семейството ми не можеше да повярва, нито аз. В съня си се чудех дали приятелят ми ще повярва,че той е бащата.. И бях и притеснена, и в същото време някак щастлива..Сънят ми приключи, когато носех детето в ръце и стоях пред предполагаемия баща , а той ме гледаше просълзен.. Ще съм ви благодарна,ако някой успее да ми каже какво би означавало. Не съм омъжена,нито имам дете, но за първи сънувам нещо подобно..
27
7
Отговор
николлл

2014-12-14, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Здр.Сънувах бебе не беше моето а на приятеля ми.То беше мн хубаво и постоянно го носех на ръъце и наистина ми доставяше удоволствие да се грижа за него Благодаря ВИ !!
10
5
Отговор
Име

2014-11-03, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Аз сънувах,че имам бебе и бебето ми имаше по шест пръста и че прилича на китайско бебче! После сестра ми ми каза: " Бебчетото ти е като всяко нормално бебе" и после видиях бебчето си до един мъж а този мъж после се оказа бащтата на бебето ми.. Поисках да го взема той каза : " Не , не исчакай малко" и после го видиах в моите ръце за последно и се събудих! Не сам раждала още,но се чудя това да не е знам , че мъжа ми ще бъде китаец??
10
4
СилвияОбърнете внимание първо на правописа си!
24
1
Отговор
Цвети

2014-08-18, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

аз сънувах невероятен сън...не исках да приключва направо.. Сънувах,че за първи път виждам и прегръщам бебето си,сякаш усетих сълзичките му, кожата..всичко беше толкова реално.. нямам думи, не знам какво означава, но беше страхотно изживяване!
0
1
Отговор
Зорница

2014-08-15, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Вчера сънувах бебе, сънят беше приятен. Обаче като се събудих, по средата на деня си счупих кракът..
0
2
Отговор
анонимна

2014-07-23, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Сънувах, че държа бебе и сме в нещо като болница. Явно сега се беше родило, имаше коса беше облечено и стана и леко полеко се опитраше да ходи питах някой дали може така без да му държа главата а те ми казаха че така трябва! :)) Не знам какво значи
7
6
Отговор
Фани

2014-07-23, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Здравейте! Снощи сънувах, че съм бременна и раждам доста едро бебенце момченце! И се тревожех как ще се справям и с каката, която е на почти 2 годинки. :) Много подробно сънувах как раждам, дори бебето като го извадиха му се виждаше пишлето :) Много странен сън! Между другото вече за четвърти или пети път сънувам, че второто ни дете ще е момче ,а дано да се сбъдне :))))
0
0
Милаздрасти, и аз бях като теб. 2010 ми се роди момиченце. Имах много трудно раждане и цяла една година след това сънувах кошмари че имам контракции. Редом с тези сънища сънувах точно като теб няколко пъти че раждам и то момче. Сега пак съм бременна но ще е пак момиче :)

Избрано

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Видял си насън Бебе и искаш да знаеш какво означава? На тази страница ще откриеш значението на Бебе в твоя сън. Български Съновник - Бебе.