6 799 Статии,9 533 Сънища,5 419 Истории

Бебе

Какво значи ако сънуваш Бебе?

1. Да сънуваш бебе не е на хубаво.

2. Появата на бебе или бебета в съня е признак на проблеми, болести и мъка.

3. Своето бебе ако сънуваш болно, предстоят многобройни неприятности.

4. Но ако е здраво и хубаво бебето, ще се радваш на добри приятели.

5. Жена ако сънува, че се грижи за бебе, ще бъде измамена от приятелка.

6. Ако бебето ходи самo, значи скоро ще получиш възможност за самостоятелна изява, за независима работа или ще се наложиш на работата или сред колегите.

7. Ако сънуваш, че ти си бебе или че бебе ти говори, ще станеш свидетел на някаква измама, хитрина, шмекерия.

8. Възрастен ако сънуваш като бебе, неволно ще го измамиш.

[Други подобни тълкувания]

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

4.0 от 118 Гласа 178

Коментари (178)

0
0
Отговор
Анонимен

2015-12-16, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Здравейте имах странен сън аз съм на 14 и съм в шоу на таланти там се запознавам с едно момиче тя ме кани у тях и по едно време аз и предлагам да си легна до нея тя ми предложи да си имаме бебе и аз приех изчакахме то да се роди и беше момче но родителите и не приеха това за това го убиха после тя ме накара да си имаме ново дете аз се съгласих отидохме в тях но се събудих какво ли означава???!
0
0
Отговор
Вили и Любо

2015-08-10, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Годеникът ми е сънувал нашето неродено бебе. Цялото в червей като се било родило и после се оправило, имали сме си кормално бебенце.
40
1
Отговор
Аноним

2015-06-11, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Здравейте. Бих искала някой да ми изтълкува значението на следния сън: Сънувах, че съм родила ,но без да имам нормална бременност. Бременността ,като че ли, липсваше като цяло. Нямах симптоми, нито корема ми растеше. Изведнъж си бях у нас и от мен излезе бебе.Бях в шок ,но щом го взех изпитах чувство на привързаност (каквото всяка майка,предполагам,изпитва) . Семейството ми не можеше да повярва, нито аз. В съня си се чудех дали приятелят ми ще повярва,че той е бащата.. И бях и притеснена, и в същото време някак щастлива..Сънят ми приключи, когато носех детето в ръце и стоях пред предполагаемия баща , а той ме гледаше просълзен.. Ще съм ви благодарна,ако някой успее да ми каже какво би означавало. Не съм омъжена,нито имам дете, но за първи сънувам нещо подобно..
32
8
Отговор
николлл

2014-12-14, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Здр.Сънувах бебе не беше моето а на приятеля ми.То беше мн хубаво и постоянно го носех на ръъце и наистина ми доставяше удоволствие да се грижа за него Благодаря ВИ !!
11
5
Отговор
Име

2014-11-03, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Аз сънувах,че имам бебе и бебето ми имаше по шест пръста и че прилича на китайско бебче! После сестра ми ми каза: " Бебчетото ти е като всяко нормално бебе" и после видиях бебчето си до един мъж а този мъж после се оказа бащтата на бебето ми.. Поисках да го взема той каза : " Не , не исчакай малко" и после го видиах в моите ръце за последно и се събудих! Не сам раждала още,но се чудя това да не е знам , че мъжа ми ще бъде китаец??
11
4
СилвияОбърнете внимание първо на правописа си!
24
1
Отговор
Цвети

2014-08-18, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

аз сънувах невероятен сън...не исках да приключва направо.. Сънувах,че за първи път виждам и прегръщам бебето си,сякаш усетих сълзичките му, кожата..всичко беше толкова реално.. нямам думи, не знам какво означава, но беше страхотно изживяване!
0
2
Отговор
Зорница

2014-08-15, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Вчера сънувах бебе, сънят беше приятен. Обаче като се събудих, по средата на деня си счупих кракът..
0
2
Отговор
анонимна

2014-07-23, Оценка 5.0 от 5 за Бебе

Сънувах, че държа бебе и сме в нещо като болница. Явно сега се беше родило, имаше коса беше облечено и стана и леко полеко се опитраше да ходи питах някой дали може така без да му държа главата а те ми казаха че така трябва! :)) Не знам какво значи

Избрано

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Видял си насън Бебе и искаш да знаеш какво означава? На тази страница ще откриеш значението на Бебе в твоя сън. Български Съновник - Бебе.