Майка

Какво е да сънуваш Майка?

1. Видиш ли насън майка си умряла, значи се безпокоиш за нещо без да има защо.

2. Видиш ли насън майка си, предстои ти успех.

3. Сънуваш ли нечия майка, значи ще се сдобиеш с нещо ценно.

4. Плаче ли майка ти в съня ти, в реалността ще се веселиш.

5. Сънуваш ли майка си след смъртта й, предстои ти благополучие и радост.

6. Говориш ли с майка си, значи ще имаш успехи в делата си и ще имаш големи постижения.

Виж всички тълкувания

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.0 от 152 Гласа 48

Коментари (48)

7
0
Отговор
Калан89

2013-08-29, Оценка 3.0 от 5 за Майка

мегии,когато пак те навести в сънят ти,и кажи че имаш още да видиш и живееш,че още не е дошъл моментът да отидеш при нея.Опитай се да и го обясниш,ако не става то не и обръщай внимание,дошла е да те вземе,на теб ти е рано още за това.Ако не стане и спреш да и обръщаш внимание,тя ще си отиде.В никакъв случай не тръгвай с нея,много ти е рано още.
4
5
Отговор
мегии
Миглена

2013-06-08, Оценка 5.0 от 5 за Майка

аз сам на 11 години и сънувах мама която почина преди 2 години как мее пита и ме моли да отида при неяяя аз и казах че немога и от тогава само в саништата ми ми натчква ела при мен ела при мен и саммо това повтаря....какво да правяяяяя ?????????
10
0
Отговор
Ася

2013-06-01, Оценка 3.0 от 5 за Майка

Вчера сънувах,че майка ми е обсебена от демон,но мисля,че бях будна!Можете ли да ми го обясните!
0
0
Отговор
Vessela

2012-09-07, Оценка 3.0 от 5 за Майка

От няколко дена сънувам, че седя в майката на мой бивш и тя ме отешава така няколко дена подрет се за различни неща, но всички лоши ...какво значи това ???
0
0
Отговор
smurfalex_lovee

2012-09-03, Оценка 2.0 от 5 за Майка

една пприятелка е сънувала ,че ми е дошла на гости и майка ми ме е набила пред нея заедно със сестра ми ... как това означава че тя ще получи нещо ценно(Сънуваш ли нечия майка, значи ще се сдобиеш с нещо ценно.) ??
0
0
Отговор
Сирма

2012-02-15, Оценка 5.0 от 5 за Майка

здравейте. Сънувах, че отивам при майка ми, казвам й - "аз вече съм тук", и се целунахме, но ме притеснява, че целувката беще някак по-скоро "интимна", отколкото между майка и дъщеря....Майка ми е жива, ако това има значение...
За много сънища прочетох, но всъшност някой тълкува ли ги в този форум, или...просто си разказвате сънищата...
4
0
Отговор
буб

2012-02-07, Оценка 4.0 от 5 за Майка

Здравейте, сънувах че отивам в магазина на майка ми.. магазина беше отворен,но нея я нямаше вътре.. затова го заключих и отидох да я потърся отзад .. тя беше легнала на земята полу умряла.. цялото и тяло беше в рани.. плуеше кръв .. тогава се обадих на линейката.. и я откараха.Тя оживя и всичко това и е го направил нейния любовник или мъж.А те с баща ми са заедно но не беше той..
0
0
Отговор
Djidji92
Djidji

2012-01-05, Оценка 4.0 от 5 за Майка

Добър вечер!Моля ви за съдействие на това какво точно означава сънят ми,а той е - Прибирам се вкъщи и виждам как са седнали и пият кафе баба ми,момичето в което съм влюбен и майка и...Седят с усмивка на лице и си пият кафе.След малко си тръгнаха,а аз започнах да ровя в нета на лаптопа на баба(въщност баба е на 80 години и няма никаква представа какво даже значи лаптоп).Не след дълго получих обаждане от майката на момичето,като ми зададе въпрос със засмян и приветлив глас дали я харесвам и дали все още съм влюбен в нея,а аз отговорих че не знам и че това,което е имало между нас е било отдавна...Всъщност в действителност съм бил в една компания с майка и,но никога не сме разговаряли,а към въпросното момиче все още имам чувства,но нямам контакт с нея вече от година и повече...Моля ви ако знае някой какво значи това да каже!
Благодаря предварително!
  • Мистерии и Загадки

  • Най-новите
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани

Имал си сън за Майка и искаш да знаеш какво символизира? В Съновник.бг на тази подстраница ще научиш значението на Майка в твоя сън. Съновник - Майка.