Влак

Какво е да сънуваш Влак?

1. Видиш ли в съня си движещ се влак, значи че ти предстои да се радваш на успехите и плодовете от добре свършена работа.

2. Ако насън изпуснеш влак, значи ще изпуснеш късмета си и голям шанс.

3. Видиш ли се насън, че пътуваш във влак първа класа значи ти предстои скъпа покупка или подарък, ако пътуваш в първа класа влак, но без билет, значи лъжеш самият себе си и околните също, а ако пътуваш във втора класа влак, значи трябва да се освободиш от комплексите си.

4. Сънуваш ли неподвижен влак, значи работата ти е в застой, а пътуваш ли във влак, значи ти предстои скоростно развитие.

5. Видиш ли си в съня си, че влак прегазва човек , значи трябва да споделиш на някой за тревогите си и мислите си, защото иначе ще се натовариш още повече и ще се депресираш.

6. Видиш ли насън, че бързаш за влак, значи ти предстои да научиш новини, а сънуваш ли че тичаш много бързо след влак и с много усилия, значи си изостанал с работата си.

7. Сънуваш ли, че си участник във влакова катастрофа, значи ще настъпи провал в начинанията ти.

Виж всички тълкувания

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.0 от 33 Гласа 38

Коментари (38)

1
2
Отговор
Сузка

2015-01-24, Оценка 5.0 от 5 за Влак

Аз сънвах, че един влак прегазва бутка за вестници в гр.Хисаря. В бутката бяха дете и майка му те починаха и аз минах покрай мястото и видях малките некролози чиито са на детето в последствие разбрах че те се местят да живеят под нас. Баба ми каза че това е Маряна(позната съседка която е зле)тоест починалта майка е съседката ми аз постоянно виждах хора вероятно близки на семейството как влизат при починалите и след това аз се преместих в друг град. Може ли някой да разтълкува сънсънят ми?Благодаря Ви предварително! !! :)
5
0
Отговор
вени

2014-02-19, Оценка 5.0 от 5 за Влак

аз живея в Лондон и постоянни пътувам и бързам за влакове .. може би сънят ми се повлиява от това . Сънувах че се возя във влака и срещам много значим за мен човек (началната ми учителка , която ми е и приятелка :) ), и в последствие улисана от разговора си изпускам спирката, слизам на следващата и почвам да се лутам от платформа на платформа , но немога да намеря от къде да хвана влака в обратната посока (мисля че закъснявах за работа :Д ) .. след това срещнах учителката ми по физическо, която беше бременна .. в крайна сметка успях да намеря правилния влак и мисля че стигнах навреме . Само незнам дали това, че срещах само учители няма някъква символика .. ако някой може да ми разтълкува съня, ще съм му благодарна :) :)
5
0
Отговор
Хей

2014-01-21, Оценка 5.0 от 5 за Влак

Сънувах как с една приятелка се качихме в един влак без билети и той спря на две спирки-на първата тази приятелка слезе и той тръгна, а тя успя да скочи вътре после спря на едно поле със слама и тя пак слезе, наведе се и тогава влака бързо тръгна и аз и извиках "Защо не се качи?" и пътувах до следващата спирка, която е едно градче до моят град и след като слязох тръгнах да вървя по улицата... всичко ми се стори много свежо и погледнах към слънцето, то залязваше и се събудих... може ли някой да ми даде насоки какво значи това?
3
2
Отговор
чикирики

2013-09-05, Оценка 5.0 от 5 за Влак

аз много често сънувам,че се возя във влак а различни приятели все или слизат за кафе или за друго нещо и го изпускат :D
6
0
Отговор
Кату

2013-08-05, Оценка 3.0 от 5 за Влак

Аз понеже тренирам и сънувах, че сме в Перник на състезание и накрая отиваме да си хванем влака, но три влакове подред или дераилират или се обръщат на самата гара, но никой не е уплашен и аз звъня на мама и на тати да доидат и да ме вземат с колата, но те казват, че не могат.
Как да си го обесня този сън, че когато имам нужда от помощ и всичко се проваля не мога да разчитам на приятелите си или какво ?
0
0
Отговор
Ира

2013-07-19, Оценка 3.0 от 5 за Влак

Сънувам влак с отворени врати,явно ме чака да се кача....
2
0
Отговор
илия

2013-07-11, Оценка 4.0 от 5 за Влак

Аз сънувах ,че щеше да ме блъсне влак.Той беше зад мен а аз бягах
0
0
Отговор
Анонимен

2013-07-10, Оценка 3.0 от 5 за Влак

Сънувах ,че се движа с влак до някъде и след това пеша стигнах до Родопите !Наистина !
  • Мистерии и Загадки

  • Най-новите
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани

Сънувал си Влак и искаш да знаеш какво значи? В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш значението на Влак в твоя сън. Online Съновник - Влак.