Влак

Да сънуваш Влак на сън как се интерпретира? Интерпретация на Влак насън.
Влак

1. Видиш ли в съня си движещ се влак, значи че ти предстои да се радваш на успехите и плодовете от добре свършена работа.

2. Ако насън изпуснеш влак, значи ще изпуснеш късмета си и голям шанс.

3. Видиш ли се насън, че пътуваш във влак първа класа значи ти предстои скъпа покупка или подарък, ако пътуваш в първа класа влак, но без билет, значи лъжеш самият себе си и околните също, а ако пътуваш във втора класа влак, значи трябва да се освободиш от комплексите си.

4. Сънуваш ли неподвижен влак, значи работата ти е в застой, а пътуваш ли във влак, значи ти предстои скоростно развитие.

5. Видиш ли си в съня си, че влак прегазва човек , значи трябва да споделиш на някой за тревогите си и мислите си, защото иначе ще се натовариш още повече и ще се депресираш.

6. Видиш ли насън, че бързаш за влак, значи ти предстои да научиш новини, а сънуваш ли че тичаш много бързо след влак и с много усилия, значи си изостанал с работата си.

7. Сънуваш ли, че си участник във влакова катастрофа, значи ще настъпи провал в начинанията ти.

Виж всички тълкувания

Рейтинг

3.6
Общо 35 гласували
5 13
4 9
3 5
2 3
1 5
Дай твоята оценка:

Коментари (38)

Сузка
Сузка
24.01.2015 08:24
Аз сънвах, че един влак прегазва бутка за вестници в гр.Хисаря. В бутката бяха дете и майка му те починаха и аз минах покрай мястото и видях малките некролози чиито са на детето в последствие разбрах че те се местят да живеят под нас. Баба ми каза че това е Маряна(позната съседка която е зле)тоест починалта майка е съседката ми аз постоянно виждах хора вероятно близки на семейството как влизат при починалите и след това аз се преместих в друг град. Може ли някой да разтълкува сънсънят ми?Благодаря Ви предварително! !! :)
7
4
вени
вени
19.02.2014 13:36
аз живея в Лондон и постоянни пътувам и бързам за влакове .. може би сънят ми се повлиява от това . Сънувах че се возя във влака и срещам много значим за мен човек (началната ми учителка , която ми е и приятелка :) ), и в последствие улисана от разговора си изпускам спирката, слизам на следващата и почвам да се лутам от платформа на платформа , но немога да намеря от къде да хвана влака в обратната посока (мисля че закъснявах за работа :Д ) .. след това срещнах учителката ми по физическо, която беше бременна .. в крайна сметка успях да намеря правилния влак и мисля че стигнах навреме . Само незнам дали това, че срещах само учители няма някъква символика .. ако някой може да ми разтълкува съня, ще съм му благодарна :) :)
9
1
Хей
Хей
21.01.2014 20:54
Сънувах как с една приятелка се качихме в един влак без билети и той спря на две спирки-на първата тази приятелка слезе и той тръгна, а тя успя да скочи вътре после спря на едно поле със слама и тя пак слезе, наведе се и тогава влака бързо тръгна и аз и извиках "Защо не се качи?" и пътувах до следващата спирка, която е едно градче до моят град и след като слязох тръгнах да вървя по улицата... всичко ми се стори много свежо и погледнах към слънцето, то залязваше и се събудих... може ли някой да ми даде насоки какво значи това?
9
1
чикирики
чикирики
05.09.2013 10:14
аз много често сънувам,че се возя във влак а различни приятели все или слизат за кафе или за друго нещо и го изпускат :D
6
2
Кату
Кату
05.08.2013 23:48
Аз понеже тренирам и сънувах, че сме в Перник на състезание и накрая отиваме да си хванем влака, но три влакове подред или дераилират или се обръщат на самата гара, но никой не е уплашен и аз звъня на мама и на тати да доидат и да ме вземат с колата, но те казват, че не могат.
Как да си го обесня този сън, че когато имам нужда от помощ и всичко се проваля не мога да разчитам на приятелите си или какво ?
6
0
Ира
Ира
19.07.2013 07:18
Сънувам влак с отворени врати,явно ме чака да се кача....
0
0
илия
илия
11.07.2013 11:45
Аз сънувах ,че щеше да ме блъсне влак.Той беше зад мен а аз бягах
2
0
Анонимен
Анонимен
10.07.2013 16:46
Сънувах ,че се движа с влак до някъде и след това пеша стигнах до Родопите !Наистина !
0
0