Глава

Какво значи ако видиш насън Глава?

1. Деформирана глава в съня ти е знак, че ще се заблудиш за нещо, прекалено голяма- недоимък и бедност, много космата- скръб, окървавена- голямо нещастие,животинска глава-ще ти се присмиват,агнешка глава-добра вест, детска глава-обещание за неочаквана радост.

2. Сечеш ли глава-ще победиш враговете си, отсечена глава- ще премахнеш свой враг.

3. Режеш ли глава на животно насън, ще имаш проблеми и неприятности.

4. Сънуваш ли, че имаш само половин глава, ще постигнеш успех, на който не си и очаквал, че си способен.

Виж всички тълкувания

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.0 от 7 Гласа 10

Коментари (10)

9
0
Отговор
нат

2014-10-25, Оценка 5.0 от 5 за Глава

аз пък сънувах че имам дупка от зад на главата си... какво трябва да значи това?
0
0
Отговор
RADST

2014-01-13, Оценка 5.0 от 5 за Глава

Аз сънувах че баща ми е болен от Синдрома на Даун или нещо подобно.Главата му беше деформирана много малка и уродлива.Някой го бутна или го удари и главата стана още по-малка и изкривена.Тормозеха го и той беше унищожен .Аз видях че имам много бели косми по главата си в същия сън.Какво означава този сън.???!!!
0
0
Отговор
Веси

2011-12-13, Оценка 4.0 от 5 за Глава

Аз сънувах как ме гони черна котка... имах чувството ,че в нея се е вселило нещо..обзе ме мисълта,че не трябва да ме хапе,защото почна да съска,а аз бях убедена ,че има бяс..успя да ме одраска,а аз отидох отвън държейки я,при което пред мен видях,че има брадвичка и нож,взех ножа и и отрязах главата.После така както си я носех с мен отидох до компютъра да търся заклинание за да се отърва от нея..бях убедена ,че е демон..Преди да намеря каквото и да било се превърна в нещо като човек..когато най-накрая трябваше да го разкарам,изпитах любов към него.... мн странен сън.. трудно ми е да го разбера въпреки тълкуванията тук..
0
0
Отговор
Георги

2011-10-06, Оценка 4.0 от 5 за Глава

Аз пък сънувах в един сън 2 глави. Едната беше на кон другата на магаре и бяха на едно и също място смисъл излизам от вкъщи и там където оставяме колите видях конската глава и после като се прибирах имаше магарешка. Някой да си има на идея за какво става въпрос ?
0
0
Отговор
gera

2011-05-09, Оценка 4.0 от 5 за Глава

Сънувах, че с голяма ножица си отрязвам главата. Какво значи ?
1
0
Отговор
елена

2011-02-17, Оценка 4.0 от 5 за Глава

Аз сънувах, че съм се скарала с баба ми и съм си отишла в мойта стая. След това леко се притесних нещо и тръгнах към хола и там видях главата на сестра ми на дивана да плачи. Даже в първия момент аз не забелязах, че не е с тяло, а само глава и я прегърнах и целунах, започнах и да се опитвам да я успокоя. И след това се усетих, че е без тяло и се стреснах, и се събудих.
Някой може ли да ми каже какво означава моят сън, нещо лошо свързано със сестра ми ли предвещава ?
0
0
Отговор
sesa

2010-12-04, Оценка 4.0 от 5 за Глава

Сънувах, че гаджето ми се обажда по телефона и ми казва, че е умрял. Тогава се разплаках. След това се видях отстрани как му нося отрязанята глава някъде.
3
0
Отговор
Боби

2009-11-13, Оценка 4.0 от 5 за Глава

Аз пак веднъж сънувах, че в стаята ми, до бюрото има една човешка глава. Беше ужасно.
  • Мистерии и Загадки

  • Най-новите
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани

Имал си сън за Глава и се чудиш какво символизира? На тази страница ще научиш значението на Глава в твоя сън. Съновник - Глава.