Баба

Какво значи ако видиш насън Баба?

1. Сънуваш ли бодра и весела баба, значи че в скоро ще срещнеш нови приятели.

2. Видиш ли в съня си тъжна или грохнала баба, значи че някой от познатите ти ще се възползва нечестно от теб.

3. Себе си ако сънуваш като баба, ще узнаеш нечия тайна.

4. Сънят вещае вечната женска мъдрост.

5. Сънуваш ли баба, която не познаваш, значи трябва да се придържаш към обещанията си.

6. Сънуваш ли баба си, предстоят ти щастливи вести.

7. Видиш ли в съня си баба, значи трябва да приемеш предложената ти помощ или съвет от приятелите, за да успееш да довършиш започнатата работа.

Виж всички тълкувания

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.0 от 69 Гласа 45

Коментари (45)

0
0
Отговор
Ивански

2016-06-24, Оценка 5.0 от 5 за Баба

Аз пък сънувах на мойта приятелка майка и чисто гола и дойде да ме събуди за работа обяснете ми какво означава това!!!
5
0
Отговор
tedinka

2015-07-01, Оценка 5.0 от 5 за Баба

Аз пък сънувах двете си починали баби 2 нощи-един и същ сън. Бях се разплакала и едната баба ме прегърна силно, а другата баба ми каза-Не си виновна!Нищо не си направила!Мястото ти е при майка ти и сестра ти! И така свърши.
Моля ви да ми обясните този сън? Знам от различни суеверия че ако видиш и говориш с починалите си близки си следващата за смъртта...
4
0
Отговор
sisi

2014-08-04, Оценка 5.0 от 5 за Баба

Аз сънувах много странен сън, баба ми ( в действителност почина) .. чисто гола я сънувам на село във постава (голямата външна чешма) ..къпеше се там .. а казват ако сънува човек гола жена , предстои смърт на близък човек мъж .. много се притеснявам.. незнам дали да вярвам..страх ме е хора!
0
0
гне е на хубаво съня ти може да се сбъднал вече но
3
0
Отговор
дейна

2014-07-13, Оценка 5.0 от 5 за Баба

Аз сънувах една баба която беше със гръб и си говореше нещо ! След това аз казах на майка си да тръгваме защото тя ме плашеше ! По едно време тя се обърна и ни е вече бяхме по нагоре изведнъж тя се появи пред нас ! После ние се обърнахме а тя отново беше пред нас ! И на където и да се обръщахме тя все беше пред нас !След това аз се събудих и сърцето ми биеше много силно!!!!!!!!!!!!!
3
1
Отговор
Димова

2012-11-29, Оценка 4.0 от 5 за Баба

"Сънуваш ли баба си, предстоят ти щастливи вести." - това ми се случи на мен. Сънувах баба си, и на другият ден получих много хубави вести:))
1
0
Отговор
жени

2012-08-29, Оценка 5.0 от 5 за Баба

аз сънувах ,че с баба си преживяваме огромно земетресение на витоша и след това тръгваме към вкъщи и минаваме през някакво село баба влиза в една къща ,а в двора има едно голямо черно куче една пъстра котка .В къщата има кученце средна големина .По едно време в двора минаха няколко мишки и котката започна да яде мишките успя да изяде само три .Обърнах се за да разгледам наоколо и в съседния двор имаше черна котка която видях за мик
0
0
Отговор
Вито

2012-06-10, Оценка 5.0 от 5 за Баба

Аз през нощта сънувах баба ми Илинка и валеше проливен дъжд,бяхме навън !
0
0
Отговор
Norssk

2012-02-24, Оценка 5.0 от 5 за Баба

като четох коментара ти изтръпнах... Аз също съм я сънувала, в една стара къща, отидох и седнах до нея на пода, хванах й ръката и започнах да я галя, нарекох я "Мамо Ванго", което беше доста странно, но и на мен нищо не ми отговори....
  • Мистерии и Загадки

  • Най-новите
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани

Сънувал си Баба и те интересува какво значи? На текущата страница ще намериш значението на Баба в твоя сън. Български Съновник - Баба.