Църква

Символиката на Църква на сън как се тълкува? Тълкуване на Църква в съновника.

1. Видиш ли насън църква, значи ще намериш начин да си доволен и успокоен.

2. Зографисваш ли в съня си църква, значи ти предстои да се изправиш срещу открита липса на справедливост.

3. Строиш ли в съня си църква, значи ще имаш щастието да си зачитан, уважаван и заможен.

4. Молиш ли се в църква, значи че желанията ти ще станат реалност.

Виж всички тълкувания

3.7
Общо 53 гласували
5 19
4 12
3 15
2 3
1 4
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Джейн
Джейн
08.04.2015 12:01
Сънувах, че съм в църква, всички слагаха свещи пред олтара, а аз оставих яйце ... Какво означава?
0
0
tandree
tandree
28.09.2014 18:24
Здравейте,
От дълго време ползвам съновника в този сайт. Не мога да се въздържа да пиша за снощния сън. Сънувах как влизам в католическа църква и влизайки се кръстя, но по православному. После се присъединих към хора в църквата, атмосферата беше приятна, имаше за хапване.
Може ли някой да ми помогне да разбера какво значи това - да влизам в католическа църква, а да се кръстя като православна, от дясно наляво.
19
4
0057
0057
20.06.2013 23:44
Synuvah che jiveq na pyrvi etaj na cherkva.Nqkoi znae li kakvo znachi tova :)
0
10
Мария
Мария
09.02.2013 13:49
Преди три години сънувах, че с дъщеря си влизаме в църква; беше доста особена - като в пещера; молихме се и изведнъж на едно възвишение в скалата вътре се появи едно дете обляно в светлина и ни благослови; някакъв вътрешен глас ни каза - Това е Христос. Записах съня си защото знам, че е важно да се види после какво се случва. След две седмици дъщеря ми получи първа награда (придружена с 5000$ !!! - наистина) на международен конкурс за есе, в който участваше. Не знам в какъв съновник пише, че ако сънуваш църква ще ти се случи нещо лошо. Аз имам един много стар съновник - на около 60 години и почти винаги, това което пише като интерпретация се оказва вярно. Също така в семейството ни се предват от поколение на поколение тълкуване на определени сънища и те се препокриват с тълкуванията от този съновник в повечето случаи. За това съм абсолютно убедена, че да сънуваш църква е много хубаво.
15
1
јованка
јованка
01.09.2012 13:21
сонував дека пред црква најдов разни златни привезоци и ги зедов во рака и ги скрив под перница да не ми ги види некој
5
2
Иван. Д.
Иван. Д.
25.07.2012 00:52
Искам да попитам във нас имам съновник във него пише че ми предстои да ми се случи лошо нещо (нещастие) но ще се спася от него та на кое да вярвам на писаното тук или на съновника който не е от скоро
0
2
Георги. Б.
Георги. Б.
10.06.2012 23:21
Аз сънувах, че влизам в църква и се настанявам на някакъв трон. В ръката държах златен жезъл с кръс на върха си, а в другата златно кълбо с кръст отгоре. Бях облечен златни одежди. след съня си го оприличавам на облекло на цар. Седнах в трона срещу портата от която излизаше ярка светлина. Какво ли означава?
0
2
Гергана
Гергана
09.05.2012 23:40
Сънувах че стоя пред една църква и се чудех дали да вляза, защото се чувствах прекалено грешна. След това се приближиха трима човека. По средата имаше мъж, беше висок и брадат мисля че беше поп, а до него от двете страни имаше жени. Дойдоха при мен и ме попитаха защо не влизам, а аз има казах че съм грешница ,а те ми казаха- "Ако ти си простиш и Бог ще ти прости". Влязох в църквата и вътре имаше хора които чакаха. Мъжът им каза простено ви е само си простете и всички казваха на себе си "Простено ми е" , само аз мълчах. Една от жените дойде до мен и каза твой ред е ,прости си и след дълги убеждения и аз казах, че си прощавам и се събудих. На другия ден сънувах същото. Моля ви кажете какво трябва да означава.
0
2

Имал си сън за Църква и искаш да знаеш какво означава? На текущата страница ще научиш значението на Църква в твоя сън. Online Съновник - Църква.