Църква

Какво значи ако сънуваш Църква?

1. Видиш ли насън църква, значи ще намериш начин да си доволен и успокоен.

2. Зографисваш ли в съня си църква, значи ти предстои да се изправиш срещу открита липса на справедливост.

3. Строиш ли в съня си църква, значи ще имаш щастието да си зачитан, уважаван и заможен.

4. Молиш ли се в църква, значи че желанията ти ще станат реалност.

Виж всички тълкувания

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

4.0 от 53 Гласа 12

Коментари (12)

0
0
Отговор
Джейн

2015-04-08, Оценка 5.0 от 5 за Църква

Сънувах, че съм в църква, всички слагаха свещи пред олтара, а аз оставих яйце ... Какво означава?
1
3
Отговор
tandree

2014-09-28, Оценка 5.0 от 5 за Църква

Здравейте,
От дълго време ползвам съновника в този сайт. Не мога да се въздържа да пиша за снощния сън. Сънувах как влизам в католическа църква и влизайки се кръстя, но по православному. После се присъединих към хора в църквата, атмосферата беше приятна, имаше за хапване.
Може ли някой да ми помогне да разбера какво значи това - да влизам в католическа църква, а да се кръстя като православна, от дясно наляво.
0
8
Отговор
0057

2013-06-20, Оценка 3.0 от 5 за Църква

Synuvah che jiveq na pyrvi etaj na cherkva.Nqkoi znae li kakvo znachi tova :)
0
0
Biserkaaz imax podoben san ,4e jiveq v 4erkva i to pusta ...i nablijava praznik i az sam viknala moqta priqtelka za da mi pomogne da iz4istim 4erkvata za golqmiq praznik...
0
1
MAq Ivanovammmxxx
9
1
Отговор
Мария

2013-02-09, Оценка 5.0 от 5 за Църква

Преди три години сънувах, че с дъщеря си влизаме в църква; беше доста особена - като в пещера; молихме се и изведнъж на едно възвишение в скалата вътре се появи едно дете обляно в светлина и ни благослови; някакъв вътрешен глас ни каза - Това е Христос. Записах съня си защото знам, че е важно да се види после какво се случва. След две седмици дъщеря ми получи първа награда (придружена с 5000$ !!! - наистина) на международен конкурс за есе, в който участваше. Не знам в какъв съновник пише, че ако сънуваш църква ще ти се случи нещо лошо. Аз имам един много стар съновник - на около 60 години и почти винаги, това което пише като интерпретация се оказва вярно. Също така в семейството ни се предват от поколение на поколение тълкуване на определени сънища и те се препокриват с тълкуванията от този съновник в повечето случаи. За това съм абсолютно убедена, че да сънуваш църква е много хубаво.
5
2
Отговор
јованка

2012-09-01, Оценка 3.0 от 5 за Църква

сонував дека пред црква најдов разни златни привезоци и ги зедов во рака и ги скрив под перница да не ми ги види некој
0
1
Отговор
Иван. Д.

2012-07-25, Оценка 3.0 от 5 за Църква

Искам да попитам във нас имам съновник във него пише че ми предстои да ми се случи лошо нещо (нещастие) но ще се спася от него та на кое да вярвам на писаното тук или на съновника който не е от скоро
0
1
Отговор
Георги. Б.

2012-06-10, Оценка 5.0 от 5 за Църква

Аз сънувах, че влизам в църква и се настанявам на някакъв трон. В ръката държах златен жезъл с кръс на върха си, а в другата златно кълбо с кръст отгоре. Бях облечен златни одежди. след съня си го оприличавам на облекло на цар. Седнах в трона срещу портата от която излизаше ярка светлина. Какво ли означава?
0
2
Отговор
Гергана

2012-05-09, Оценка 5.0 от 5 за Църква

Сънувах че стоя пред една църква и се чудех дали да вляза, защото се чувствах прекалено грешна. След това се приближиха трима човека. По средата имаше мъж, беше висок и брадат мисля че беше поп, а до него от двете страни имаше жени. Дойдоха при мен и ме попитаха защо не влизам, а аз има казах че съм грешница ,а те ми казаха- "Ако ти си простиш и Бог ще ти прости". Влязох в църквата и вътре имаше хора които чакаха. Мъжът им каза простено ви е само си простете и всички казваха на себе си "Простено ми е" , само аз мълчах. Една от жените дойде до мен и каза твой ред е ,прости си и след дълги убеждения и аз казах, че си прощавам и се събудих. На другия ден сънувах същото. Моля ви кажете какво трябва да означава.
7
0
АнтонСкъпа Гергана,
Твоя чудесен сън няма нужда от тълкуване. Всичко в него ти е казано направо - понеже си осъзнала, че както всеки друг човек и ти допускаш грешки, си направила първата стъпка - покаяние. За втората - да продължиш напред, е необходимо да си простиш. Самообвинението е блокаж - връзка, която спъва твоето развитие; по този начин ти се самоугнетяваш. В това отношение е верен съветът от будизма в Япония - "Седем пъти падни, осем пъти стани!". И още - "разликата между праведния и грешния е в това, че грешния повтаря една грешка няколко пъти и не си взема поука, а праведния с всяка грешка си взима и поуката."
Така че, ако нещо ти тежи - премисли го, "предъвчи го", потърси поуката от това и като я откриеш - продължаваш напред. Не се самоограничавай! Надявам се, че съм бил полезен.

Другите търсят

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Имал си сън за Църква и искаш да знаеш какво означава? На текущата страница ще научиш значението на Църква в твоя сън. Online Съновник - Църква.