6 221 Статии,9 554 Сънища,5 309 Истории

Изневяра

Какво значи ако сънуваш Изневяра?

1. Сънуваш ли, че ти изневеряват, означава че ти предстоят мръсни финансови сделки.

2. Видиш ли в съня си, че ти изневеряваш, значи ти предстоят ядове, заради загуби на пари и мошеничества.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

4.0 от 104 Гласа 89

Коментари (89)

1
0
Отговор
Ели

2015-01-11, Оценка 5.0 от 5 за Изневяра

Всеки пише а никой не отговаря.....тъпооооо
14
1
Отговор
Джесика

2014-08-12, Оценка 5.0 от 5 за Изневяра

Какво означава да си свидетел на изневяра?
3
5
Отговор
gabriela.georgieva.35574

2014-02-22, Оценка 5.0 от 5 за Изневяра

Снощи сънувах че изневерявам на приятеля си по следния начин : понеже тренирам спорт и съня ми започна като влязох в залата понеже имахме състезание след това моя приятел влезе но отиде някъде след това се заговорих с една група и едно момче започна да ме гъделичка и да се държи много мило след това той се приближи погледна ме и ме целуна. Но на мен ми хареса а в момента в който се изправих с него понеже бях седнала на земята моят приятел стоеше зад него с бившата си (която беше също зад него) и не знаех какво да направя. мисля че той излезе а след него аз и момчето което ме целуна. не знам къде отиде (моят пр.) но другото момче отиде в съблекалнята да се преоблече, аз отидох в съседната съблекалня надигнах се видях го и го попитах дали може да ме изчака да си взема нещата и се връщам след малко той усмихнат каза добре но след като си взех нещата и се върнах при съблекалните него го нямаше. нито моят приятел нито момчето? някой да знае какво би значило това? :)
50
5
ГрингоЗначи че си ковра
12
1
Отговор
Моника

2013-11-02, Оценка 3.0 от 5 за Изневяра

Ами ако сънувам, че изневеряват на някой?
5
2
Отговор
Николина

2013-10-21, Оценка 5.0 от 5 за Изневяра

Значи аз сънувах че изневерявам на приятеля си с момче което познавам и на другия ден то си счупи крака
7
6
Отговор
krasen

2013-10-05, Оценка 5.0 от 5 за Изневяра

Сънувах че с приятелката ми сме в някакъв странен клуб-заведение за нещо излязохме навънка , а там имаше дворче със стълби и тя седна на тези стълби , след малко от заведението излезе мъж обръснат и внушителен които при излизането отиде при приятелката ми и си сложи ръцете на коленете и , при вида на това аз отидох и без да се замисля го блъснах и го попитах какво прави и , че това е приятелката ми , той ми каза че не го прави за първи път и отиде отново при нея и отново си сложи ръцете по същия начин , а тя започна да го гали , след което зададох същия въпрос на нея.....какво правиш? Тя се засмя леко и го целуна по бузата , след което аз откачих започнах да чупя всичко в заведението и в тоя момент аз се събудих облят в пот и много изнервен...........какво може да означава този сън :X ??
6
0
Отговор
teo12345

2013-06-01, Оценка 4.0 от 5 за Изневяра

Два пъти сънувах, че изневерявам на сегашния си приятел. И двата пъти с бивш приятел, който много обичах. В съня си бях много тъжна и същевременно щастлива, че съм с него. Какво означава това?
0
2
Отговор
Stan

2013-05-09, Оценка 3.0 от 5 за Изневяра

Аз пък от три дни, сънувам странни сънища в които са намесени приятелката ми, и мои други приятели. Та... онзи ден сънувах, че с приятелката ми се разхождаме из града съвсем нормално, когато изведнъж изскочи един мой приятел и само ме поздрави а тя само се засмя. Вчера пък сънувах същият сън, но този път не се разхождахме сами. Бяхме със почти всичките ми приятели. А снощи, сънувах че с нея сме на някакво парти с абсолютно всичките ни приятели, и тя седеше до най добрият ни приятел и много се забавляваше. А аз пък не знам защо, но не стоях там беше нещо странно, не мога да го опиша с думи, но сякаш не бях желан от никой, или просто бях невидим... След като я видях там весела, и щастлива слязох на долния етаж и там не мога да си спомня добре, но май бях с някакви приятели. По едно време реших да видя какво става горе, защото знам че моята обича да си пийва. Отварям вратата и кво да видя... прегърнали се с моя най добър приятел, но закачливо, като на шега. Е... аз логично не обърнах внимание, и се върнах пак долу, все пак ми е най добър приятел. След това, тя слезе при мен, и ми каза че щяла да остава да спи при един друг мой приятел, при което не знам защо, но се съгласих. На другата сутрин звъня на другия ми приятел, за да го питам какво стана снощи. А той ми каза че приятелката ми е при другия, таман се е събудила и ни викали на кафе. Аз пак го питах дали е станало нещо а той само мълчи. Пак го питах, а той пак мълчи. Много се озлобих, и му казах че тръгвам към тях за да говоря по подробно с него. Влязох аз, без да чукам, и я намирам там. Беше с някакъв лаптоп, и не ми го даваше защото исках да го видя. Подгоних я аз, а тя тръгна при другия ми приятел, там където ни каниха на кафе. Влизам аз вътре, а тя седнала на компа, и ние двамата и още едно момче си говорим, а тя се прави че не ни чува. По едно време единия го пита дали е правил нещо с нея, подигравайки се. А тоя много се ядоса, и се сбиха двамата. След това приятелката ми се разплака и започна да бяга от мен. Аз я хванах, и я питах какво става а тя се превърна във охлюв, за да не можем да си говорим. Аз се разплаках и и казах, че сигурно е било заради мен, или защото е била пияна, и се събудих... Моля би, кажете ми какво иска да каже този сън ... :)

Избрано

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Имал си сън за Изневяра и не знаеш какво символизира? В Съновник.бг на тази страница ще научиш значението на Изневяра в твоя сън. Български Съновник - Изневяра.