Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сили, които са ми дадени

Сили, които са ми дадени

  • 14.09.21 05:32#1Димитричка ВеликоваДимитричка ВеликоваНовакРегистрация: 06.06.14Град: ВарнаОтговори: 1Сили, които са ми дадениЗдравейте. Сънувах много странна съвкупност от сънища(кошмари). Първо сме в някакво малко населено място, аз живея там със приятелката на брат ми и момиче /жена която НЕ познавам. Първо оравя работа на последния етаж, но само аз използвам едни стълби, които други мои двама приятели не могат и умряха в опити да се качат, едната се отказа.

    Наз се опитвах да им помогна, но не ставаше. Аз на последния етаж трябваше да направя къща на петли/кокошки/птици. Те бяха вътре, аз я преместих и поправих. От последния етаж имаше прозорец, който светна и си помислих, че е баща ми, че е станал рано за работа (защото той става най-рано). После бутнах стола без да искам и ме чу и излезе при мен на етажа. Оказа се, че е брат ми и от там започнаха лошите неща...

    За да скрием моето чистене на етажа, на последния етаж от баща ми (заедно с брат ми).. Опитваме се, чрез някакви магии(фокуси)/като по филмите. Телепортиране, местене на мебели и такива. В крайна сметка баща ми хваща брат ми и аз не мога да го спася и го убива. Аз изхвърлям трупа през края на етажа, той докато пада изчезва.

    После се озовавам пред едно семейство с 3момичета, майка им, баща им(предполагам, не съм го водяла в съня си) и брат им(който видях накрая) . Те имат една каравана, едно от момичетата е много високо. Първо някое нормално се качва на караваната за да яде сладолед, после една друга се кара, че иска и тя, но винаги я било страх и казват (предполагам майка и) и че няма смисъл да се качва при другата. Накрая тази от горе слезе и тръгнаха всички да търсят нещо, което е с лоша история и било страшно. Мисля, че беше бебе, обсъждаха че е голямо (не съм сигурна точно).

    След един, последния десен завой се озовават пак пред колата и пред една къща (не знам дали е тази в която бях на последния етаж, но мисля че да) тогава се случва нещо, нещо ги напада, но не е човек. Ние вече сме вътре, оказва се, че на брат им ръката кърви,но само аз съм с него в стаята,която има кухня, но не и аптечка. Взимам един крайшник хляб и му казвам да започне да го отделя и да го увие върху ръката си за спре кръвта докато се върна с бинт. След това отивам на последния етаж.

    И също го хвърлям през етажа, както по-рано моя брат. И накрая слязох долу, от едната стая излязоха двете момичета с думите,, Мир на праха му" и се събудих!

    Стресирах се ужасно, това въобще има ли някаква символика?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest