Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Коя е тя и какво искаше от нас?

Коя е тя и какво искаше от нас?

  • 01.08.18 12:00#1ЖижиЖижиНовакРегистрация: 27.08.15Град: СофияОтговори: -Коя е тя и какво искаше от нас?Бяхме 3 момичета. Аз и 2те ми най-добри приятелки. Навън валеше сняг, беше вечер. Спускахме се по една наклонена улица я с шейна, я със ски, кой каквото беше докопал. По едно време дочухме слух от някъде, че в "ето тази канавка там" имало една жена, която те обучавала на рафтинг в канала. Професионалостка. Понеже ние сме си луди, решихме че трябва да идем и да проверим за какво иде реч.

    Влезнахме в шахтата и стигнахме до канала. Там нямаше нищо. Разходихме се, стигнахме до нещо като гробище за автомобили. Долу се усещаше нещо странно. По едно време нещо всякаш ни накара да слезнем още по - надолу. Булвално се бяхме запътили в най-страховитите точки под земята. Тя била там. Тази треньорка, която трябвало да видим. Висока, със едра спортна фигура жена, светло кестенява, не много права къса коса. Името й беше Вили. За съжаление успявах да я видя как преминава като тайфун на няколко пъти, без да говоря с нея.

    Помотахме се в "дълбокото" известно време, търсейки тази "река". След малко вече усетихме, че нещо не е както трябва. Оказа се, че тази Вили ни държи под земята в продължение на 10 години. Не беше добронамерена със сигурност. Или робство или експерименти. Единствена аз успях да осъзная какво става. Започнах да търся изход, да изведа навън мен и моите приятелки. Обикалях, обикалях и накрая стигнах до една голяма, приличаща на порта решетка. Погледнах по-отблизо, и какво да видя? ! ? През цялото време ние сме живяли в илюзия.

    Били сме на повърхноста затворени в тъмно пространство, от което без проблеми сме могли да излезем. Виждах паркове, улици, хора, дървета. На нивото на очите ми. Извиках приятелките ми, за да има кажа, че 10 години сме били лъгани и държани насила на място, което общо взето не съществува. Появи се вече приятно чувство на облекчение и спокойствие. Вили си остана в "царството".
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest