Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Мегастранния и реалистичен сън!!!

Мегастранния и реалистичен сън!!!

  • 11.07.18 01:08#1shefashefaНовакРегистрация: 11.07.18Град: -Отговори: 1Мегастранния и реалистичен сън!!!Здравейте! Ето един доста странен сън.

    (Началото ми е малко неясно) В една къща съм с още 3ма. Къщата беше изоставена, а с останалите трима разговаряме, все едно сме приятели от 100 години, а всъщност не ги познавах. По едно време излизаме за нещо пред къщата и както си говорим с останалите единия вижда терористи как слизат от една къща и се провиква и ги вика да се бият с нас. Съответно ние веднага влязохме в къщата и го питах защо го е направил, не знаем колко са и дали ще успеем да ги избием. Нямаше отговор.

    Качихме се за няколко секунди на втория етаж и ги очаквахме, с гениалния план, че те няма и да подозират ако сме на втория етаж и ги чакаме. Отидох набързо до тоалетната да пикая и видях черен джип с арабски надпис да спира и от него да излизат мъже с автомати (а бе все едно отиват на война буквално). Аз се стъписах, а както ги наблюдавам единия погледна нагоре и помислих че ме видя, но нито почна да стреля нито нищо. След това не знам как но имах телефон, и телефона беше абсолютно същия, с който съм в момента. И по начина, по който изписва входящите обаждания, го изписа и там ( всичко едно към едно). Звънеше леля ми.

    Аз съответно и затворих, а сега ми е много интересно ако бях вдигнал, какво ли щеше да ми каже... Само да напомня, че аз все още съм в тоалетната.. Излизам аз от тоалетната, и първото нещо, което виждам е една отрязана ръка да виси от парапета на стълбите. Чух звук от кола, обърнах се и видях как някой тръгна да бяга с кола. Беше ме страх да сляза, но в крайна сметка го направих, излязох на улицата и много странно нито 3мата "приятели", с които бях в къщата ги нямаше, нито терористите. Аз в паниката се качих в джипа и тръгнах по посока колата, която видях от къщата. Тук идва още един странен момент, имаше зомби апокалипсис.

    Навсякъде имаше зомбита, които тичаха към колата ми а аз давах колкото се може повече газ. Отървах се от зомбитата и започнах да настигам колата, след която бях тръгнал. Беше ми интересно, дали 3мата са ме предали и сега искат да избягат. Настигнах колата, нарочно се блъснах в нея и се събудих.

    Беше супер реалистичен и едновременно с това странен и невъзможен. Описах всеки един детайл, надявам се да успеете да разтълкувате съня ми, защото ми е много интересно какво ще излезе от цялата тая помия, която сънувах
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest