Sanovnik.bg»Форум»Поверия и Суеверия»Съществува ли някаква сила?!

Съществува ли някаква сила?!

  • 02.07.18 01:42#1ms13ms13НовакРегистрация: 02.07.18Град: -Отговори: 1Съществува ли някаква сила?!И така, разделих се с приятелката ми, която истински и много обичам (И тя мен много).. И то за глупости, каза ми край и това бе.. От тогава вече 2 месеца, съм изперкал тотално.. Ходих по врачки, баячки, гледачи, говорещи с мъртвите и тнт .. Еее .. Фърляха ми карти, кафета, восъци, листове, куршуми, бобове и всички там всевъзможни простотии.. Някои познаха някои не .. (Според мен, им е “вързало”, че са ми познали) .. Нейната майка (която ппц не ме харесва), ми е била направила магия да се разделим.. Така ми казаха на много от местата..

    Махаха ми магията не знам к’во си, щели сме да се съберем, всичко щяло да се оправи, пък после на друго място ми казват, че ще ме иска тогава, когато не я искам аз и тнт. Е за тези 2 месеца.. Молех са на момиче, да се върне .. Какво ли не правих, какви ли ги не мислих, всякакви психологични атаки..Абсолютно всичко пробвах, случайни срещи, да ме ревнува, да я отблъсквам и тнт..

    Какви ли не простотии.. Сигурно съм ходил 100 пъти на църква за този период, сумати свещи, кръстове, икони и тнт.. (Ппц съм набожен след, като “Бог ме спаси” след 2 инцидента) Веднъж паднах от третия етаж по гръб на цимента ( разминах се само с пукнат таз, които ми прави проблеми до ден днешен) и катасрофа с колата ми (Нямах и драскотинка). И почнах да си нося кръст, татуирах си дори Св. Богородица с една броеница как се моли (Уж да се моли за мен). Научих молитвите, кръста се казвам ги и тнт..

    Е Ще ви разочаровам БОГ НЯМА!! Колко пъти съм се молил, ревал и вярвал, че всичко ще се оправи.. Почнах да чета всякакви глупости, да чета книги за силата на мисълта за силата на вселената не знам, какво още.. Прекрачих всичкит си принципи, станах уж по-добър човек, спрях да се занимавам с незаконите схеми, врътки, това да обирам хората и да ги мамя. (Става въпрос за някакви 500-1000 лв на месец).

    Всичко се било връщало.. ПЪЛНА ПАРОДИЯ.. Еее .. Спрях схемите, започнах да права само добро, всеки му.. Сдобрих се с всичките си врагове, започнах да помагам на всеки, без никаква отплата.. Намери нови приятели, станах добър.. Държа се добре с хората, всичко както си трябва да бъде.. Най-важното .. Научих хората, как да не бъдат измамени и ги учех и предпазвах от мои бивши “Колеги”..

    И какво .. Как беше .. Давай и щи дават.. Прощавай и ще ти прощават, Всичко се връща.. който много пие, повръща?!

    Къде го това?! Права само добрини и получавам средни пръсти от така наречената “Вселена” Последните 2 месеца.. Единственото хубаво нещо е .. Че си намерих 2 стотинки на улицата и, че спечелих 4 редбула от няква награда.. Всичко друго е само лошо и лошо .. Скарах се с приятелите ми .. Всички ме нападат и мачкат, всеки се държи лошо с мен използват момента, че съм се променил и, че съм слаб.. Родителите ми се разделиха, загубих много пари, изпити и тнт.. Проекти.. Всичко само провал след провал след провал... А давам всичко от себе си и силно твърдя, че съм най-добрия.. Просто.. Така се случват обстоятелствата.. Ее.. Ходих и ми казаха, виж се с приятелката ти ще се съберете и всичко ама всичко ще тръгне отново на добре.. Видях се с нея сигурно за 20 път след раздялата, сълзи, извинения и мачкане на достойнството ми..

    Сега ме мразат всички в нейния кръг и ме ненавиждат хората от моя кръг ненавиждат нея ... (Преди да се разделим с нея, бях бухан, бухан с пари, обиколен от истински приятели, с разбирателство в семейството и с един човек, който ИСТИНСКИ ме обичаше.. спечелих хиляди състезания и проекти.. Купувах си дънки за по 1500 лв.. часовници, ризи, обувки, колани всичко дизайнерско.. пиех от най-скъпия алкохол, пушех най-скъпите цигари..Наследих от 16 наследника само аз 178 декара язовир, гора, полета, ниви, къщи.. (Цяло Село)..бях дори награден с титлата “Най-млад Предприемач и Бизнесмен на България” всичко беше песен от всеки един аспект.. На няколко пъти си намирам пари на улицата (Доста), и какво ли още не .. ..Просто песен! През целия си Съзнателен Живот.. Не се бях чуствал по- ЩАСТЛИВ никога..!!! ( И сега да не кажете, че са били с мен зареди материялното.. Ами не на никой един лев не съм дал.. Освен на заем с лихва.. Истински си ме обичаха всички)

    Тръгна си тя.. И всичко отиде подяволите..
    На дъното съм.. Даже нее .. Събуждам се сутрин гледам на горе и виждам дъното.. Сега аз съм една превъртяла и изплискала развалина.. Молих се на БОГ.. Молих се ..
    Скъсах си кръста и го хвърлих някъде на далече, даже не знам и къде .. Всички там неща дет са ми дадени от врачки баячки ..Всичко .. Е хора.. Какво .. На какви суеверия да вярвам и на вяри,магии и тнт?!?
    Кажете ми ..

    НЯМА ТАКОВА НЕЩО, като:

    Бог, магии, вселени, сили, съновници, сънища, мисли, вярвания, суеверия и тнт.!!
    Сега, колкото и да в трудно.. Ще продължа да бутам напред (И то по стария си начин на живот), не по този, който искат хората от мен.. Защото бях ужасен!! Двуметрова скала, републикански шампион по кик-бокс, от който всички ги беше страх, човек който никогане не прекрачваше принципите си.!!
    И никога не би си принизил достойнството.. Задна на никой и само с рогата на пред.. Прекалено умен, червив с пари и силен..(Овен съм)..

    Та кажете ми вие така ли е?!
    Има ли го или го няма този Бог?!
    Истински му вярвах, служих и му се молих..
    Исках само нещата да се наредят отново с нея.. А с нея.. Върховете бяха мой!!
    Къде е, Бог.. Къде е ?!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.07.18 01:58#2ms13ms13НовакРегистрация: 02.07.18Град: -Отговори: 1от: Съществува ли някаква сила?!Някой отговор?!?ОтговорОтговор с цитат
  • 30.07.18 01:52#3Потребител#159248Потребител#159248НовакРегистрация: 21.06.15Град: -Отговори: 5от: Съществува ли някаква сила?!Бог не е в тези неща, които си правил. Така няма да намериш Бог, камо ли помощ от Него.
    Преди години от отчаяние и аз опирах до такива практики, само дето ги правех сама, а не отивах при разни хора да ми ги правят. Бях толкова нещастна и просто не знаех какво да направя! Животът ми беше ужасен още от детството, живеех в ужасна обстановка - домашно насилие, караници, родителите ми по никакъв начин не ми показваха любов. Израснах като пълен нещастен инвалид. Имах толкова личностни проблеми. Обаче един ден всичко това си замина, Точно тогава, когато Исус Христос ми се откри като Мой Господ и Спасител. Разбрах какво е направил за мен. Как е умрял на кръстта за моите прегрешения, за да мога аз днес когато поискам прошка от Бог, да я получа. В Библията пише, че Той умря заради нашите престъпления, взе върху Себе си нашето наказание и днес ние сме приети от Бог чрез Него. Защото ако Той не го беше направил, всички ние щяхме да отидем в Ада! Така че Бог не е в тези неща, които правиш, те дори са му омразни. Тия , които искат да се покланят на Бог, трябва да Му се покланят с Дух и Истина! Имай лично взаимоотношение с Бог! Поговори с Него, но с искренно сърце. Знам, че Бог ще ти се открие, ако го направиш така и ще ти даде мъдрост. Плюс това Бог мрази прелюбодейството. Аз съм на 22 години. С моят съпруг бяхме заедно година и половина без да правим секс и след това се оженихме. Едва тогава си го позволихме и Бог ни благослови много. Това е начина. Ако съгрешаваш спрямо Бог, няма как да си близо до Него. Грехът те държи далеч от Бог!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.07.18 02:26#4Потребител#159248Потребител#159248НовакРегистрация: 21.06.15Град: -Отговори: 5от: Съществува ли някаква сила?!Между религията и Исус Христос има фундаментална разлика! Всички тези ритуали, палене на свещи, икони и т.н. са човешка измислица. Казано накратко, религията е съвкупност от вярвания и ритуали, които твърдят, че довеждат един човек в правилните отношения с Бога, но това не е така. За жалост, много хора, които твърдят, че са последователи на християнството, го практикуват като че ли е религия. За много хора християнството не е нищо повече от система от правила и ритуали, които един човек трябва да спазва, за да отиде в небето след смъртта. Това не е истинското християнство. Истинското християнство не е религия; по-скоро то означава да имаш правилни отношения с Бог чрез приемането на Исус Христос като Спасителя-Месията, по благодат чрез вяра.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest