Съществува ли някаква сила?!

 • 02.07.18 01:42#1msms1313msms1313Регистрация: 02.07.18Град: -Отговори: 1Съществува ли някаква сила?!И така, разделих се с приятелката ми, която истински и много обичам (И тя мен много).. И то за глупости, каза ми край и това бе.. От тогава вече 2 месеца, съм изперкал тотално.. Ходих по врачки, баячки, гледачи, говорещи с мъртвите и тнт .. Еее .. Фърляха ми карти, кафета, восъци, листове, куршуми, бобове и всички там всевъзможни простотии.. Някои познаха някои не .. (Според мен, им е “вързало”, че са ми познали) .. Нейната майка (която ппц не ме харесва), ми е била направила магия да се разделим.. Така ми казаха на много от местата..

  Махаха ми магията не знам к’во си, щели сме да се съберем, всичко щяло да се оправи, пък после на друго място ми казват, че ще ме иска тогава, когато не я искам аз и тнт. Е за тези 2 месеца.. Молех са на момиче, да се върне .. Какво ли не правих, какви ли ги не мислих, всякакви психологични атаки..Абсолютно всичко пробвах, случайни срещи, да ме ревнува, да я отблъсквам и тнт..

  Какви ли не простотии.. Сигурно съм ходил 100 пъти на църква за този период, сумати свещи, кръстове, икони и тнт.. (Ппц съм набожен след, като “Бог ме спаси” след 2 инцидента) Веднъж паднах от третия етаж по гръб на цимента ( разминах се само с пукнат таз, които ми прави проблеми до ден днешен) и катасрофа с колата ми (Нямах и драскотинка). И почнах да си нося кръст, татуирах си дори Св. Богородица с една броеница как се моли (Уж да се моли за мен). Научих молитвите, кръста се казвам ги и тнт..

  Е Ще ви разочаровам БОГ НЯМА!! Колко пъти съм се молил, ревал и вярвал, че всичко ще се оправи.. Почнах да чета всякакви глупости, да чета книги за силата на мисълта за силата на вселената не знам, какво още.. Прекрачих всичкит си принципи, станах уж по-добър човек, спрях да се занимавам с незаконите схеми, врътки, това да обирам хората и да ги мамя. (Става въпрос за някакви 500-1000 лв на месец).

  Всичко се било връщало.. ПЪЛНА ПАРОДИЯ.. Еее .. Спрях схемите, започнах да права само добро, всеки му.. Сдобрих се с всичките си врагове, започнах да помагам на всеки, без никаква отплата.. Намери нови приятели, станах добър.. Държа се добре с хората, всичко както си трябва да бъде.. Най-важното .. Научих хората, как да не бъдат измамени и ги учех и предпазвах от мои бивши “Колеги”..

  И какво .. Как беше .. Давай и щи дават.. Прощавай и ще ти прощават, Всичко се връща.. който много пие, повръща?!

  Къде го това?! Права само добрини и получавам средни пръсти от така наречената “Вселена” Последните 2 месеца.. Единственото хубаво нещо е .. Че си намерих 2 стотинки на улицата и, че спечелих 4 редбула от няква награда.. Всичко друго е само лошо и лошо .. Скарах се с приятелите ми .. Всички ме нападат и мачкат, всеки се държи лошо с мен използват момента, че съм се променил и, че съм слаб.. Родителите ми се разделиха, загубих много пари, изпити и тнт.. Проекти.. Всичко само провал след провал след провал... А давам всичко от себе си и силно твърдя, че съм най-добрия.. Просто.. Така се случват обстоятелствата.. Ее.. Ходих и ми казаха, виж се с приятелката ти ще се съберете и всичко ама всичко ще тръгне отново на добре.. Видях се с нея сигурно за 20 път след раздялата, сълзи, извинения и мачкане на достойнството ми..

  Сега ме мразат всички в нейния кръг и ме ненавиждат хората от моя кръг ненавиждат нея ... (Преди да се разделим с нея, бях бухан, бухан с пари, обиколен от истински приятели, с разбирателство в семейството и с един човек, който ИСТИНСКИ ме обичаше.. спечелих хиляди състезания и проекти.. Купувах си дънки за по 1500 лв.. часовници, ризи, обувки, колани всичко дизайнерско.. пиех от най-скъпия алкохол, пушех най-скъпите цигари..Наследих от 16 наследника само аз 178 декара язовир, гора, полета, ниви, къщи.. (Цяло Село)..бях дори награден с титлата “Най-млад Предприемач и Бизнесмен на България” всичко беше песен от всеки един аспект.. На няколко пъти си намирам пари на улицата (Доста), и какво ли още не .. ..Просто песен! През целия си Съзнателен Живот.. Не се бях чуствал по- ЩАСТЛИВ никога..!!! ( И сега да не кажете, че са били с мен зареди материялното.. Ами не на никой един лев не съм дал.. Освен на заем с лихва.. Истински си ме обичаха всички)

  Тръгна си тя.. И всичко отиде подяволите..
  На дъното съм.. Даже нее .. Събуждам се сутрин гледам на горе и виждам дъното.. Сега аз съм една превъртяла и изплискала развалина.. Молих се на БОГ.. Молих се ..
  Скъсах си кръста и го хвърлих някъде на далече, даже не знам и къде .. Всички там неща дет са ми дадени от врачки баячки ..Всичко .. Е хора.. Какво .. На какви суеверия да вярвам и на вяри,магии и тнт?!?
  Кажете ми ..

  НЯМА ТАКОВА НЕЩО, като:

  Бог, магии, вселени, сили, съновници, сънища, мисли, вярвания, суеверия и тнт.!!
  Сега, колкото и да в трудно.. Ще продължа да бутам напред (И то по стария си начин на живот), не по този, който искат хората от мен.. Защото бях ужасен!! Двуметрова скала, републикански шампион по кик-бокс, от който всички ги беше страх, човек който никогане не прекрачваше принципите си.!!
  И никога не би си принизил достойнството.. Задна на никой и само с рогата на пред.. Прекалено умен, червив с пари и силен..(Овен съм)..

  Та кажете ми вие така ли е?!
  Има ли го или го няма този Бог?!
  Истински му вярвах, служих и му се молих..
  Исках само нещата да се наредят отново с нея.. А с нея.. Върховете бяха мой!!
  Къде е, Бог.. Къде е ?!
  ОтговорОтговор с цитат
 • 13.07.18 01:58#2msms1313msms1313Регистрация: 02.07.18Град: -Отговори: 1от: Съществува ли някаква сила?!Някой отговор?!?ОтговорОтговор с цитат