Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Какво става в апартамента над нас?

Какво става в апартамента над нас?

  • 17.06.18 09:31#1Потребител#215455Потребител#215455НовакРегистрация: 17.06.18Град: ПловдивОтговори: -Какво става в апартамента над нас?Днес ще Ви споделя за странните неща, които ми се случват в апартамента ми. Всичко започна от най-обикновенни звуци. Когато си лягах в стаята ми паркета започва да издава пукащи звуци, като стъпки. Когато споделих на майка си,че това ме плаши тя ми каза, че е съвсем нормално. Паркета бил стар и т.н. Успокоих се от думите й, и си помислих, че просто си въобразявам, но забелязах, че никога през деня паркета не пука. Свикнах с тези звуци.

    Над нас живее една много стара бабичка (около 75-80 години). Жената едвам върви. Затруднява се да иде до магазина под блока. Но всяка вечер от горе се чува местене на мебели. Чува се как се стържат по пода и то към 12 часа през нощта. Постоянно виждам сенки из апартамента, когато съм сама. Понеже хола ни е с стъклена врата, от там се вижда целия коридор. Когато стоя в хола виждам как сенки преминават много бързо през коридора.

    Винаги имам усещането, че някой ме наблюдава. Една вечер бях заспала, бях легнала с гръб към стаята си. Събудих се всякаш от нищото. Когато се обърнах с лице към стаята, видях черна фигура без лице, взираща се в мен. Говореше нещо, но бях толкова уплашена, че не разбрах и думичка. Изкрещях, но нямах глас. Скочих мигновенно от леглото си и запалих лампата. Нещото изчезна. Изтичах към стаята на нашите. Не им разказах нищо, защото бях изгубила и ума и дума. Спах при тях. На сутринта им разказах какво се бе случило, а те ми казаха, че било кошмар и че съм гледала много страшни филми. Сигурна съм, че не беше сън.

    Друго странно нещо което ми се случи в този апартамент е, че една вечер не можех да заспя. Бях много изморена, но все Пак не заспивах. Станах от леглото и се запътих към коридора. Там имаме едно голямо огледало. Застанах пред него и започнах да търся дръшката на някаква врата. Спомням си много ясно, че вярвах че там има врата. Не можех да контролирам тялото си. Не можех да се спра, макар и знаейки, че там няма нищо. Моля ви помогнете ми, кажете ми какво е това и как да се оттърва от него.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest