Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Неосъществената целувка

Неосъществената целувка

  • 13.05.18 03:27#1Потребител#213435Потребител#213435НовакРегистрация: 13.05.18Град: БургасОтговори: -Неосъществената целувкаГоляма фенка съм на вашата страница. Всеки път когато имам сън, който активира чувството за любопитство първото нещо което правя щом се събудя е да проверя значения му в съновник и винаги съм имала успехи в разбирането им. Продължавайте с страхотната работа.

    Наскоро имах един сън който не успях да го реша колкото и да търсех в страницата. Така има едно момче което харесвам вече 2 години съня ми беше как той неочаквано се появява на едно парти което организирах и ми казва че иска да говори с мен.

    Той ми каза че ме е харесвал и как много иска да сме заедно и в този момент прави първата стъпка и се опитва да ме целуне, но аз (въпреки че го исках много) го отблъснах защото покрай нас се намираха хора който не исках да ни виждат и до края на съня ми нямахме възможността да останем насаме.

    Моля ви да ми помогнете и да ми кажете значението на този сън защото е от малкото сънища който помня толкова подробно и ме притеснява толкова много.Благодаря ви предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.05.18 05:07#2Антония Р.Антония Р.ДжедайРегистрация: Град: -Отговори: 8от: Неосъществената целувкаМисля, че сънят е идеална картина на взаимоотношенията ти с това момче, ако щеш и самото заглавия на историята ти - неосъществена целувка. Имаш чувства към него, подозираш, че и той към теб, но нещо ви спира да сте заедно. Май ти имаш някакви притеснения спрямо чуждото мнение и предпочиташ чувствата ти да останат тайна. Сигурна ли си, че не си твърде срамежлива, тиха и потайна и именно за това момчето, което харесваш, не е разбрало за чувствата ти?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest