Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Доброволно тръгване с мъртъв роднина, без да е викан?

Доброволно тръгване с мъртъв роднина, без да е викан?

  • 28.03.18 11:35#1Потребител#210269Потребител#210269НовакРегистрация: 28.03.18Град: -Отговори: -Доброволно тръгване с мъртъв роднина, без да е викан?Моля някой, който знае да ми разясни или ако има подобен случай. Навсякъде пише какво означава ако роднина те вика и тръгваш с него, никъде обаче не пише ако роднината се появи в съня ти и без да те вика ти доброволно тръгнеш с него.

    Майка ми сънува майка си, която почина миналата година. За 1 път я сънува. В съня баба се е явила, идвайки за някакъв непознат човек, който ще умира. Била тръгнала за него. И майка ми тогава сама казала"чакай и аз ще дойда с теб" и тръгнала. После отишли при човека Но той бил на легло, и мама казала"но той е още жив". Имало е някакви хора покрай него, явно близките му, които чакали смъртта му.

    После се събудила. И после пак сънувала, че карали този човек на някъде, но мама е гледала отзад...
    Сега е яко притеснена и се е вкарала във филми, че ще умира или някой от семейството ни ще..

    Моля ако някой някъде е чел за доброволно тръгване с мъртвец...?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.18 05:28#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Доброволно тръгване с мъртъв роднина, без да е викан?Абе, глупости. Просто баба ти има недовършена работа на Земята, а майка ти става свидетел на делата ѝ, защото имат силна връзка. Нищо повече.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest