Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам често един мъж

Сънувам често един мъж

  • 11.03.18 04:53#1jozephinajozephinaНовакРегистрация: 20.09.12Град: СофияОтговори: 3Сънувам често един мъжМоля, помогнете ми!

    Случките и сънищата започват да объркват живота ми. Животът ми си беше много хубав, до преди няколко седмици.

    Наистина нямам никакво обяснение, как се случва и защо, но в момента се чувствам отчаяна и объркана.

    Всичко започна 2012 г., възможно е и по-рано да съм го сънувала, но не съм обръщала внимание.

    В тази година/2012г./ имаше период, в който го сънувах по веднъж в месеца. Имало е моменти, в които го сънувах всяка седмица. За щастие това време отмина.
    Започвам с разказа на три от най-запомнящите се сънища.

    Сънят е сънуван в края на месец септември 2012г. Това си спомням от него: Срещнахме се на улицата пред къщи, той ме целуна по челото, /може би защото се зарадва да ме види - не зная дали се е зарадвал, така си обяснявам целувката/ после пресякохме заедно.
    Следващият сън е от края на 2015г.

    Там, в сънят ми, се целунахме. Аз си помислих-"това трябваше да се случи отдавна", но в същият момент/секунди преди да се целунем, видях брачната си халка/, помислих си че си имам семейство и трябва да спрем.

    Преди да се развие така сънят ми не си говорихме с добър тон. Той се вайкаше, как ще живее, ако загуби майка си. Изпи доста бира и се напи.

    Лошото се случи тази година. Сънувах го няколко пъти. След първия път за 2018г., се замислих дали е добре, стана ми притеснено. Имало е и други моменти, в които съм се питала дали е добре, но чувството сега беше сякаш различно. Помислих си, че може да му се случи нещо лошо. След време, отново го сънувах. В сънят ми го беше срам да ме погледне в очите. Това още повече ме притесни и нямах обяснение.

    През всичките тези години съм го сънувала, но не са ми повлиявали толкова силно сънищата, както тези трите.

    Човекът когото сънувам беше мой съсед, някъде до средата на 2012 г. .Той е по-голям от мен. Не сме били в една компания, дори и не винаги се поздравяваме. Аз с този човек не съм имала никакви взаимоотношения.Сънувам го в различни житейски ситуации. В сънищата ми не сме били в добри взаимоотношения. Обикновено се държи с мен, сякаш не го интересувам. Откакто сънувах този сън с целувката, взаимоотношенията ни се затоплиха..

    След известно време разбрах, че се случи нещо много неприятно с този човек. Аз не мога да се съвзема все още. Даже изпитвам угризение, за това че не съм го предупредила. Как да се обадя на някой, който не познавам добре? Как да му кажа, като и аз самата не съм била сигурна? Можеше да ме помисли, че не съм добре с главата...

    Не се чувствам добре. Не мога да спя вечер. Не се чувствам пълноценно. Това много ме мъчи. Нямам смелостта да го видя и да му дам кураж, а зная, че в момента има голяма нужда от това.

    Искам да уточня, че не съм мислила за него през това време. Аз си имам друг живот, но от както се случи това с него, не спирам да го мисля. А това ме побърква...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 15.03.18 04:56#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Сънувам често един мъжИмаш дарба. Според мен трябва да вярваш повече в себе си.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest