Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувам бившия постоянно

Сънувам бившия постоянно

  • 01.03.18 03:07#1Pppppp.99Pppppp.99НовакРегистрация: 01.03.18Град: -Отговори: -Сънувам бившия постоянноЗдравейте, никога не съм писала в подобни форуми, но вече не ми идва на ум какво друго да направя! Сънувам бившия си приятел, с който се разделихме преди около 3 години с много лоши думи и разправии, изобщо грозна картинка, а се обичахме наистина силно. Откакто се разделихме сме се засичали случайно 2-3 пъти и даже не сме си говорили.

    Въпросът е , че аз вече от около 2 години си имам човек до себе си, на когото държа много и не бих го заменила за друг, още по-малко за бившия. Но го сънувам много често от няколко месеца, да не кажа през ден! Даже не си мисля за него , но тези сънища не ми дават мира. Още по-гадно е, че го сънувам дори когато съм при мъжа си и не мога да си го обясня. Ако някой знае на какво се дължи , моля да ми помогнете!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.18 04:49#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Сънувам бившия постоянноВ 99% от случаите няма значение с кого е сънят. Акцентът не е върху партньора, а по-скоро върху случващото се в самия сън. Той на подсъзнателно ниво ти казва какво ти липсва в настоящата връзка. Бившият ти е просто посредник на подсъзнанието, с който ти казва това, което иска.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest