Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах втори сън за любов с учителя си

Сънувах втори сън за любов с учителя си

  • 18.02.18 08:03#1space_girl4space_girl4НовакРегистрация: 18.02.18Град: -Отговори: 1Сънувах втори сън за любов с учителя сиСън 2:
    По някакъв проект бяхме се събрали целия факултет и господина по програмиране беше седнал от ляво до мен. Водихме си записки. Той обърна на предпоследния лист и написа: "Искаш ли да учим заедно?" (Олимпиадата по програмиране наближава. Смисълът е в това, че иска да ме подготви за нея.). Шепнейки го опитах в кои дни ще са консултациите. Отговори ми, че са във вторник, сряда и събота. След това попитах кои ще са там. И той каза: "САМО ТИ И АЗ.". Отново този мъж ме изкара извън релси и му измърморих: "Вие добре ли сте?!" и той: "ДА, само ние двамата.". Казах му: "Защо точно аз. Има много по-добри студенти от мен - тези с шестиците. Защо да уча за олимпиадата? Тормозете тях!". Той ми отвърна: "Искам да тормозя теб! Ти си много по-добра от тях - наи-добрата студентка, която сме имали!". Ядосах се. "Я стига, сериозно ли???". И той каза: "Не, миналата година имаше една по-добра." и се засмя.

    После излязохме навън. Разхождахме се, държахме се за ръце, целувахме се. Накрая се замислих, съвестта ми се обади. Отблъснах го отново. Казах му, че заради него няма да нараня любовта на живота си и се събудих в прегръдките на любимия ми.

    Е, хора, помагайте, моля ви! Какво означават тези сънища? Защо ги сънувам и няма ли да престанат най-накраая? -_-
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest